6000-6500 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
6000-6500
Makaleler
1
Daha fazla  
6000-6500 TL bütçem var. Genellikle ağır oyunlar oynuyorum Genshin Impact gibi. İkinci el dışında sıfır veya yenilenmiş cihaz önerebilir misiniz?

Samsung Galaxy A13 işinizi görür hocam .önermeyin demişsiniz ama içimde kalmasın REDMİ note 8 pro mükemmel hocam tek kelimeyle 6gb ram e sahip ikinci elleri 3-4 k arası ayrıca internet sitelerinde sıfır diye 6000 tl ye satılıyor ama sıfırı kaldımı o meçhul

6000-6500 TL bütçem var. Genellikle ağır oyunlar oynuyorum Genshin Impact gibi. İkinci el dışında sıfır veya yenilenmiş cihaz önerebilir misiniz?

Bu fiyata sıfır telefon yok hele hele ağır oyunalr için. Yenilenmiş telefon almakda saçma, en mantıklısı 2. el hocam.

Yenilenmiş cihazlardan uzak durmanı tavsiye ederim. 2.el telefon alman daha mantıklı.

Şu an da yenilenmiş iPhone 6S kullanıyorum. Memnun olduğum için yenilenmiş almayı düşündüm.

Samsung Galaxy A13 işinizi görür hocam. Önermeyin demişsiniz ama içimde kalmasın Redmi Note 8 Pro mükemmel hocam tek kelimeyle 6 GB RAM'e sahip ikinci elleri 3-4 k arası ayrıca internet sitelerinde sıfır diye 6000 TL'ye satılıyor ama sıfırı kaldı mı? O meçhul.

Redmi Note 8 Pro Genshin Impact'ta düşük FPS veriyor fakat bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı