6000-7000 laptop önerisi

papazinpilavi

Hectopat
Beyler 6000-7000 bandında laptop bakıyorum. Oyun oynayan biriyim. Uzun saatler geçirebiliyorum. Aklımda Monster Abra A5 v15.5.6 var. Yine de benim görmediğim model veya daha uygun fiyat varsa önerilerinizi bekliyorum.

Acer Nitro 5 AN515-54 Modelini önerebilirim , 120hz ekranı var ama işlemcisi i5 9300H. Aralarında bir fark olacağını sanmıyorum ama sana kalmış.
Ek olarak bütçeni biraz açabiliyorsan HP Power 15-DK0014NT Intel Core i5 9300H 16GB 512GB SSD Fiyatı bu 1660ti modeline de bakabilirsin. GTX 1650 gayet güzel performans veriyor fakat sonradan pişman olabilirsin laptop sürekli değiştirilemiyor. Şahsen ben biraz pişmanım GTX 1660Ti almadığıma.

Son düzenleme:
Adam laptop istemiş lütfen konuya göre yardım edelim.

Hocam öncelikle dediğin laptopu gayet beğendim fiyatı da uygun gibi.Benim imzamda yazan laptop şuan 6000-6500 tl değerinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız modeli şuan satan yer görmedim Google'da. Diğer serilerde ise işlemci genelde Ryzen 5 3550h serisi. O da biraz yetersiz geliyor gibi geldi bana.

Keyfimizden masaüstü kullanmadığımızı sanıyor arkadaşlar.

O fiyata çok güzel masastü toplarsın. Yazık günah..
Herkes evinde veya sabit bir yerde durmadığı için laptop alıyor. Artık şu ''Git masaüstü topla'' cümlesini kullanmayı bıraksanız keşke. Bir tek sen bilmiyorsun bu fiyata daha iyi masaüstü toplanabilceğini herkes biliyor.

Attığınız modeli şu an satan yer görmedim Google'da. Diğer serilerde ise işlemci genelde Ryzen 5 3550H serisi. O da biraz yetersiz geliyor gibi geldi bana.

Onu bende attıktan sonra fark ettim, bende bulamadım ama bulabilirsen ben alırken 6500 TL'den satılıyordu. İkinci attığım model de güzel fakat bütçenizi aşarmı bilemiyorum. İşlemcinin 9 veya 10.nesil olmasına fazla takılmayın derim. Güncellik her zaman önemli fakat daha üst bir donanım alabiliyorken güncelliği biraz arka plana atabiliriz.

Haklısınız fakat attığınız ikinci sistem bütçemi aşıyor maalesef. Yine de Monster'ın 10. nesil Intel işlemciye sahip olması avantaj.

İfadeler: ESY
Ek olarak peformansı merak ediyorsanız şuan GTX 1650 neredeyse GTX 1050 ' nin çoğu oyunda iki katı performans veriyor. GTX 1050Ti kartından da çok daha performanslı. GTX 1060' a yakın diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…