6000-7000 TL arası mouse ve klavye önerisi

Hocam bunlar kaliteli mi? Bana çok eski tarz kazık ürünler gibi geldi.
Mouse pad-1 Evet kaliteli hocam siz zaten 6k 7k arası istediniz sadece mousepadı şunla değiştirin

Mouse Pad'i almayın, aldırtmayın kesinlikle. Logitech diye bi aldım, almaz olaydım. 2 güne doğrama tahtası gibi oldu. Önermem.
Değiştirdim hocam SteelSeries QcK Prism Cloth XL RGB Prism Gaming Mousepad - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şuan bu çok iyi hemde ışıklı ayrı bir hava katar

Logitech gibi bir markadan (ilk attığım mouse pad hariç) neden şüphe ettiğinizi anlamadım hocam.

Mouse pad-1 Evet kaliteli hocam siz zaten 6k 7k arası istediniz sadece mousepadı şunla değiştirin

Değiştirdim hocam SteelSeries QcK Prism Cloth XL RGB Prism Gaming Mousepad - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şuan bu çok iyi hemde ışıklı ayrı bir hava katar

Logitech gibi bir markadan (ilk attığım mouse pad hariç) neden şüphe ettiğinizi anlamadım hocam.
Tabii ki öyledir de g300s gibi çok da kaliteli olmayan bir ürünleri de var mesela.

Bana sorarsanız, birkaç hoşuma gitmeyen detay var.

1. Klavyede Romer-G switchler yerine daha çok Cherry MX switchleri tercih ederdim. Çünkü bir yerde Romer-G switchlerin Cherry MX'i kopyaladığını duymuştum. Cherry MX kullanılan klavye de tuş kalitesi de iyiyse Romer-G'den kat kat iyi oluyor bence.

2. O kablosuz mouse'nin o paraya parasını hak etmediğini düşünüyorum. Daha ucuzu ve benzeri bulunabilir gibi. (Örnek; Rog Strix Gladius 3 serisi.)

3.İlk attığı mouse pad (deneyimledim) çakma, ve ikinci attığında ise bence RGB özelliği için ekstradan o kadar para vermeye gerek yok. Gider XXL falan alırım, RGB olmaz, ama daha çok yer kazanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı