Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.667 Makaleler 1 Çözümler 11 14 Kasım 2020 #11 Sylvestre dedi: Eki Görüntüle 737672 Genişletmek için tıkla... Kullanıcı yorumlarını çok ciddiye almıyorum ben. Turbox GT 730'lu sistemlere GTA 5 Ultra açıyor dedikleri için. İncelemesi varsa bakabilirsiniz.
Sylvestre dedi: Eki Görüntüle 737672 Genişletmek için tıkla... Kullanıcı yorumlarını çok ciddiye almıyorum ben. Turbox GT 730'lu sistemlere GTA 5 Ultra açıyor dedikleri için. İncelemesi varsa bakabilirsiniz.
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 14 Kasım 2020 #12 Sylvestre dedi: Patriot marka SSD' yi pek bilemiyorum ama ne diyorsunuz bu marka için? Genişletmek için tıkla... Patriot Burst SSD kaliteli ve sağlamdır, sorun çıkarmaz. Sylvestre dedi: Dipnot : Güzel nickname. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Az001 dedi: Bu PSU niye bu kadar ucuz bilmiyorum ama bakılabilir; Cooler Master Elite V3 MPW-6001-ACABN1 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Cooler Master Elite V3 MPW-6001-ACABN1 600 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu PSU Cooler Master kalitesine yakışmayan vasat bir PSU. Alınmasını önermem.
Sylvestre dedi: Patriot marka SSD' yi pek bilemiyorum ama ne diyorsunuz bu marka için? Genişletmek için tıkla... Patriot Burst SSD kaliteli ve sağlamdır, sorun çıkarmaz. Sylvestre dedi: Dipnot : Güzel nickname. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Az001 dedi: Bu PSU niye bu kadar ucuz bilmiyorum ama bakılabilir; Cooler Master Elite V3 MPW-6001-ACABN1 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Cooler Master Elite V3 MPW-6001-ACABN1 600 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu PSU Cooler Master kalitesine yakışmayan vasat bir PSU. Alınmasını önermem.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.667 Makaleler 1 Çözümler 11 14 Kasım 2020 #13 passat dedi: Patriot burst SSD kaliteli ve sağlamdır, sorun çıkarmaz. Teşekkürler. . Hocam bu PSU Cooler Master kalitesine yakışmayan vasat bir PSU. Alınmasını önermem. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
passat dedi: Patriot burst SSD kaliteli ve sağlamdır, sorun çıkarmaz. Teşekkürler. . Hocam bu PSU Cooler Master kalitesine yakışmayan vasat bir PSU. Alınmasını önermem. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Sylvestre Megapat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 722 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #14 Az001 dedi: Kullanıcı yorumlarını çok ciddiye almıyorum ben. Turbox GT 730'lu sistemlere GTA 5 Ultra açıyor dedikleri için. İncelemesi varsa bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onları kullanıcı yorumu kategorisine almanız bizim gibi geri bildirime önem veren teknopatlara hakaret sayılır. passat dedi: Patriot Burst SSD kaliteli ve sağlamdır, sorun çıkarmaz. Teşekkürler. Hocam bu PSU Cooler Master kalitesine yakışmayan vasat bir PSU. Alınmasını önermem. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler direkt eledim o güç kaynağını.
Az001 dedi: Kullanıcı yorumlarını çok ciddiye almıyorum ben. Turbox GT 730'lu sistemlere GTA 5 Ultra açıyor dedikleri için. İncelemesi varsa bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onları kullanıcı yorumu kategorisine almanız bizim gibi geri bildirime önem veren teknopatlara hakaret sayılır. passat dedi: Patriot Burst SSD kaliteli ve sağlamdır, sorun çıkarmaz. Teşekkürler. Hocam bu PSU Cooler Master kalitesine yakışmayan vasat bir PSU. Alınmasını önermem. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler direkt eledim o güç kaynağını.