FullControl
Decapat
- Makaleler
- 1
Kullanım Amacı: Video Render, Adobe Programlarını kullanmak, ekran görüntüsü kayıt etmek oyun içi, YouTube kanalı için video hazırlamak, video edit.
Laptop seçenekleri:
www.monsternotebook.com.tr
(+8 GB RAM ve Soğutucu ile alırım Monster laptopu )
www.vatanbilgisayar.com
Masaüstü seçenekleri: AMD R5 2600X-ASUS DUAL GTX1660TI-ASUS TUF B450-CORSAIR 16GB RAM-WD 500GB SSD - Vatan Bilgisayar
Kullanım amacıma göre laptopun yetersiz olacağını düşünüyorum bir tane de masaüstü seçenek koydum farklı fikirleri olan varsa geri dönüşlerini bekliyorum fiyat aralığı 6-7 Bin.
Laptop seçenekleri:
Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
HP Pavilion 15-DK0006NT Core i5 9300H notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisa
HP Pavilion 15-DK0006NT Core i5 9300H notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisa

Masaüstü seçenekleri: AMD R5 2600X-ASUS DUAL GTX1660TI-ASUS TUF B450-CORSAIR 16GB RAM-WD 500GB SSD - Vatan Bilgisayar
Kullanım amacıma göre laptopun yetersiz olacağını düşünüyorum bir tane de masaüstü seçenek koydum farklı fikirleri olan varsa geri dönüşlerini bekliyorum fiyat aralığı 6-7 Bin.
Son düzenleyen: Moderatör: