6000-7000 TL GTX 1050 Ti için sistem toplama önerisi

Hem benim topladığım hem @Rustin Cohle hocamın topladığı sistem de ekran kartın ile uyumlu ve sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

Anladım çok teşekkür ederim. i5 üzerinden devam edeyim o zaman.
@EREN SATAR SSD ve HDD aynı anda kullanabilir miyim 1 TB HDD eski sistemde var çünkü.

Son düzenleme:
@EREN SATAR işlemci soğutucu gerekmiyor mu?
Kutulu olanını alırsanız gerekmez içinde stok soğutucu var.
Eğer stok soğutucuyu kullanmaz iseniz yetersiz gelirse bunu öneririm.
Ayrıca kutulu olanının fiyatı şu anda 2150TL ve indirimde indirimi kaçırmayın.

Teşekkür ederim.
@EREN SATAR SSD ve Supply hariç hepsini sipariş ettim. İnşallah hafta içine toplamış olacağım.
Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5 1TB SATA3 7200 RPM eski HDD ile Thermaltake Litepower LT-700 700W eski Supply kullanacağım 1 TB hardiskle 2 ay idare edip 1 TB SSD eklerim üstüne inşallah güzel bir sistem olur. Tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Rica ederim hayırlı uğurlu olsun.
PSU idare eder fakat bu devirde HDD artık tek başına kullanılmaz en kısa zamanda SSD almanız lazım eğer oyunlarda anlık Drop FPS düşmesi problemi yaşıyor iseniz büyük ihtimalle HDD kaynaklıdır SSD`yi ihmal etmeyin.

@EREN SATAR H510M Pro yerine H510M-A pr yollanmışlar problem olur. Ben sitede H510M Pro ödemesi yaptım.
Sistem bilgileri.
1 saniye arayla MHz değişi hiçbir şey açık değilken.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 2.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 3.jpg
    114,2 KB · Görüntüleme: 29
  • 4.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 20
  • 5.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 28
  • 6.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 35
  • 1.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 20
  • 2.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 22
  • 3.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Hocam daha alt model yollanmış pek bir farkları yok sorun olmaz. Sadece 100-200 TL fazladan vermiş oldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…