6000-7000 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

Listeler Sinerji.gen.tr üzerinden linkler Nanokatalog üzerinden.
Ekran kartı hariç tek site.
Ekran kartını kendin takarsın, çok kolay
Yardımlarınız için teşekkür ederim Olur da öyle olursa umarım takabilirim bir şey yapmadan

Listeler Sinerji.gen.tr üzerinden linkler Nanokatalog üzerinden.
Ekran kartı hariç tek site.
Ekran kartını kendin takarsın, çok kolay
Bir de affedersiniz bir sorum olacaktı. Mesela EVGA veya Gigabyte GTX1070 ile GALAX ın mesela ne farkı var ?

Bir de affedersiniz bir sorum olacaktı. Mesela EVGA veya Gigabyte GTX1070 ile GALAX ın mesela ne farkı var ?
Hemen karar verme bir ben toplayayım yarışalım sosyaldakilerle en ucuz ve iyi sistemi kim diziyor bakalım.Bu arada sisteme önem vericem 75 Hz monitör yeterli olur gibi.

Hemen karar verme bir ben toplayayım yarışalım sosyaldakilerle en ucuz ve iyi sistemi kim diziyor bakalım.Bu arada sisteme önem vericem 75 Hz monitör yeterli olur gibi.
Yok yok hemen karar verme değil sadece merak ettim onların farkının ne olduğunu da o sebeple.

@Elyr bu bütçede önerdiğim sisteme katılabilecek tek bir şey var; bir şeylerden kısıp Nanokatalogdaki 800 TL'lik 16GB bellek alınır.

Hepsi aynı GPU'yu kullanıyor ama farklı soğutma çözümleri ile. Pek farkı olmaz.

Teşekkürler

Merhaba dostum bir süre aradan sonra seninleyim tekrar Ben senin fikrine uyup ilk sistemi monitör değiştirip almaya karar verdim fakat monitör konusunda bana yardımcı olabilir misin acaba sana zahmet ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…