6000-7000 TL oyun PC'si toplama

1 TB Harddisk'e mi o kadar para verecek arkadaş? Ayrıca; 3500X deseniz anlarımda bu piyasada hem GTX 1650'nin normal halini önermek hem de 3500X yerine 3500 önermek nedir?

Hocam kusura bakmayın ama hem yanlış bilgi veriyorsunuz, hem de bize gülücük atıyorsunuz. Ayıp...

Tam toplarken böyle sistemleri görmek beni üzüyor... R5 3500 6/6 bir işlemci, açık dünya oyunlarında sıkıntı yaratacaktır. Phoenix ekran kartı ne demek ya? 78 dereceyi görüyor, diğer parçaları da kısmi ısıtıyor. SSD'yi görmez olaydım... Bir M2 nasıl 500/350 olabilir ki? Hadi bunları bilmeyen adam alır diye bir de sıvı soğutma ekleyip müşteriyi cezbetme fikrindeler.

Hocam zaten hadi onları geçtimde, GTX1650 Super yerine GTX 1650 önermek nedir? 1 TB HDD almayı saymıyorum bile.

2 adet

Ara toplam: 3.552,41

Eğer biraz beklerseniz 3.447,59 lira ile RTX 2060 Super alabilirsiniz. (En kötü ihtimal RTX 2060S en iyi ihtimal ile RTX 3060 alabilir.)

Üzgün atmanızın sebebini de söyleyin bakalım, ben söyledim. @Boranity

Tekrar edeceğim kendimi ama şu an bilgisayar top-lan-maz. Fiyatlar sanki ışınlanarak geliyor F16'dan hızlı zam mı olur?

@Boranity sebepsiz yere üzgün atmaktan ban yemek ister misiniz? Yanlışım varsa söyleyin ben de öğreneyim.

Bu işlemciye sıvı soğutucu çok gereksiz. 300 tl daha az verip Arctic Freezer eSports DUO alın. Kalan parayla M2 ssd'ye yükseltin sistemi.

Ben sizinle dalga geçmek için yazmamıştım, hemen bir fırsatını bulup yapıştırmaya çalışmayın sayın Intel işlemciye AMD anakart takmaya çalışan usta PC toplayıcısı.

İnsan utanır yahu yazmaya.

Ha sonradan laf sokma derdine gireceksiniz, bari şunu yazmayaydınız:

Komik olmayın rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…