6000-7000 TL sistem önerisi

Bütçe
7000

Mert Kuşku

Centipat
Yer
izmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, ben 6000, 7000 TL sistem arıyorum. Toplama değil de hazır olması bu dönem için çok daha mantıklı olur. Valorant oynamak istiyorum, F/P bir şeyler varsa önerebilir misiniz? Ben araştırıyorum kıng mask 13'ü bulmuştum fakat onunda fiyatı artmış. Önerilerinizi beklerim.

İşlemci çok kötü.
Bu sistemi Ryzen 5 5600G yaparak alabilirsin. İleride çoğu ekran kartını takabilirsin. SSD olarak SX8100 seçersen iyi olur toplam 7400 TL gibi bir şey oluyor.

Teşekkürler bir bakayım.

Burada VGA için A320 anakartı seçin diyor ben burada daha sonradan monitör değişmek istersem B450M mi almam gerekiyor.

Son düzenleme:
Teşekkürler bir bakayım.

Burada VGA için A320 anakartı seçin diyor ben burada daha sonradan monitör değişmek istersem B450M mi almam gerekiyor.
Monitörünüz eski ise ve VGA ile bağlanıyorsa onu seçebilirsiniz ama önermem A320 zaten yanlış hatırlamıyorsam Ryzen 5 5600G ile uyumlu değil yine de bakayım.

Monitörünüz eski ise ve VGA ile bağlanıyorsa onu seçebilirsiniz ama önermem A320 zaten yanlış hatırlamıyorsam Ryzen 5 5600G ile uyumlu değil yine de bakayım.

Yok 5600G almam zaten 4650G alırım.

Eğer monitörünüzde HDMİ girişi mevcutsa hiç değiştirmeyin, ama monitörünüzde sadece VGA varsa A320 seçebilirsiniz. SDD olarak XPG 8100 al. Depolamada 250 GB civarı artış oluyor, SATA değil M.2 SDD bu yüzden daha hızlı, daha uzun bir ömür sunuyor çünkü daha kaliteli. A400 SSD'nin çok fazla bozulma şikayeti var.

Aslında şu anki bilgisayarımda SSD var o yüzden SATA SSD kalsın sorun yok ama monitör HDMI giriş derken pek anlamadımda yardım edebilir misiniz model atayım.

Şu anki monitörüm budur ASUS VH192D 18.5" LCD MONİTÖR - incehesap.com bilgisayarı aldıktan 2 ay sonra falan monitör almayı düşünüyorum.

Aslında şu anki bilgisayarımda SSD var o yüzden SATA SSD kalsın sorun yok ama monitör HDMI giriş derken pek anlamadımda yardım edebilir misiniz model atayım.
Modeli atın eğer girişler içerisinde HDMI varsa modeli düşürmeye gerek yok, eğer yoksa A320 seçebilirsiniz. Bence yine de seçin SSD'i hem uzun ömürlü olsun hem de depolama artsın, elinizde ki SDD'i depolama olarak dahil edebilirsiniz sisteme ama sizin fikriniz tabii.

Monitörde HDMI çıkışı yok sanırım A320 seçmelisiniz. Sanırım VGA HDMI dönüştürücüler vardı ben bakayım onlara, onlarla beraber kalite düşültmeden kullanabilirsiniz. Bence modeli düşültmek kötü seçim 100 TL için eğer dönüştürücü varsa hiç değiştirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…