6000-7000 TL'lik Bilgisayar Toplama

Ekran kartlarinin fiyatlari artacak diye duymuştum , İmkanin varsa GTX 1080 al ilerisi için.

Ekran kartlarinin fiyatlari artacak diye duymuştum , İmkanin varsa GTX 1080 al ilerisi için.
Bütçem kısıtlı ve zamana yayılmış durumda, ilk olarak kasa, ram, anakart ve işlemci muhabbetini halledeyim diyorum. Daha sonra bütçemin genişliğine göre bir ekran kartı alırım, ama elimde birde 60Hz HD bir monitör var, bu kadar üst düzey ekran kartları bu monitör ile zayıf kalma olayı varmış o kafamı karıştırdı, bu ekran kartlarına önerilen IPS, 144Hz üstü, 4k vs. vs. özellikli monitörlerde en az 3 milyar civarında. Çok oyun delisi biri değilim, ama stress atmak için yüksek görüntü kalitesi ile 2-3 saat oyun oynamak istiyorum ara ara.

2K bir monitör uygundur GTX 1080 için. 2560×1440 çözünürlükte ultra ayarlarda sorun çıkarmaz.

Bulabildiğim kadarıyla 2K ekrana sahip 144 Hz tazeleme hızındaki en ucuz monitör bu:
AOC 23.8" AGON AG241QX 144Hz 1ms FREE-SYNC 2K Gaming Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:

Bilgin olsun diye söylüyorum, yıl başından 2 hafta önce GTX 1080 GAMİNG X 2870 TL'ydi. Vatan bilgisayara da çalışan eleman şimdiden al yılbaşından hemen sonra zamlanacak dedi, maddi anlamda bende yetişemediğim için almadım, 2018 yılına girdikten 3-4 saat sonra kontrol ettim her şey aynı bir zam yoktu.Güzel bir haberdi taki ertesi gün saat 12 civarında sistemi vatanın sitesinden yeniden toplayana kadar. Maalesef 2870 TL olan ekran kartı 3380 TL olmuş...Ben bu fiyata aldım alırken orda çalışan eleman fiyatların dolar düşse bile artacağını bununda sadece MSİ ekran kartları değil tüm ekran kartları için olacağını söyledi.Bence bütçeni ayarlarken öncelik sıranın 3 veya 4. sırasına ekran kartını koysan iyi olur fiyatlar daha da yükselmeden alırsın.

Teşekkürler, FreeSync olması fark ediyor mu? Gsync ihtiyacım olmaz mı?

Tamamdır bunu göz önüne alacağım, teşekkürler uyarın için.

FreeSync AMD'nin ekran teknolojisi diye biliyorum nVidia kullanıp FreeSync monitör almak gereksiz olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…