ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
m.trendyol.com
jd yerine bunu tercih etsem sizce çok fark olur mu hocam
ikisininde tabii ki de ısınan işlemcileri var benim şuan olarak istediğim şey 7-8 sene sene götürmesi gereken bir pc lazım yeni çıkan bir oyun olsa da ayarları kısıp oynayabilsin.
AMD'ye hep yan gözle baktığım için ısınamıyorum. Ama oturup araştırmadım o yüzden neyin daha iyi olduğu hakkında ya da herhangi bir öneri ile araştırmalarımı sürdüreceğim o yüzden konu açtım.
AMD'ye hep yan gözle baktığım için ısınamıyorum. Ama oturup araştırmadım o yüzden neyin daha iyi olduğu hakkında ya da herhangi bir öneri ile araştırmalarımı sürdüreceğim o yüzden konu açtım.
10400F/2666MHz RAM 3600/3200MHz RAM ile benzer performanslar veriyor yani siz Intel alsanız da performans kaybınız olmayacak hem de stok soğutucu ile daha serin çalışıyor 10400F. Tek eksisi overclock desteğinin olmaması.
10400F/2666MHz RAM 3600/3200MHz RAM ile benzer performanslar veriyor yani siz Intel alsanız da performans kaybınız olmayacak hem de stok soğutucu ile daha serin çalışıyor 10400F. Tek eksisi overclock desteğinin olmaması.
overclock yapacağımı sanmıyorum ama uzun ömürlü olan bir şey tercih etmek istiyorum amd intel fark etmez amd çok ısınma yaptığını düşündüğüm için uzun ömürde iyi olacağını düşünmedim sadece
@Prohibidabido bende 10 yıl önce i3'ün 2. nesil sistem toplamıştım bayağı idare etti beni ve ekran kartı GT 430 bazı oyunlarda kas sa da gene bayağı idare etti günümüzde bir GTA'yı oynatmıyor.