6000-7000 TL'ye monitör önerisi

CDEX

Hectopat
Daha fazla  
Evde PS5'im var genel olarak FIFA, R6, Call of Duty gibi oyunlar oynuyorum. Zaten fazla Hertz'i kullanamadığım için 240 180 hertz gibi monitörlere ihtiyacım yok, ghosting sorunu fazla olmayan ve düzgün renk paneline sahip bu fiyat aralığında en iyi alabilecğeim IPS monitör nedir?

Çözünürlük ve ekran büyüklüğü olarak ne uygundur? O fiyat bandının biraz daha üstüne çıkıp 27 inç 2 k IPS monitör öneririm.

Yani 24 inç konsol oyunları için küçük kalır. Zevk alamazsın diye düşünüyorum. Minimum 27 imkan varsa 32 inç hatta daha büyük bile olabilir. 27 inç 2K monitörlerde 8K civarı bütçenizi aşırı aşmıyor.

Yani 24 inç konsol oyunları için küçük kalır. Zevk alamazsın diye düşünüyorum. Minimum 27 imkan varsa 32 inç hatta daha büyük bile olabilir. 27 inç 2K monitörlerde 8K civarı bütçenizi aşırı aşmıyor.

Zaten 27 inch bir monitörüm var 24 inch monitörümde var evde 3 PS5 var benim daha çok hoşuma gittiğinden dolayı 24 inch veya biraz daha büyük istiyorum.

Çözünürlük ve ekran büyüklüğü olarak ne uygundur? O fiyat bandının biraz daha üstüne çıkıp 27 inç 2 k IPS monitör öneririm.

Link atabilir misin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı