6000-7000TL sistem toplama

kurgucukcu

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci: Intel Core i7 7700K 4.2 Ghz 8 MB 1151
Anakart: MSI Z270 Pc Mate 3800 Mhz(OC) 1151p ATX
Bellek: Corsair 16GB(2x8GB) Vengeance Lpx 3200MHz DDR4 CL16
Ekran Kart: MSI GeForce GTX1070 Gaming X 8GB 256Bit
Sabit Disk: Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm (ST1000DM010)
SSD Disk: Samsung 250GB 850 Pro 540/520 (MZ-75E250BW)
İşlemci Soğutucu: Corsair Hydro H45 Performance Sıvı Soğutucu

Merhaba.
Ben kurgu, montaj ve color corection işleri ile uğraşıyorum sistemimi yenileyeceğim bütçemi 7000 TL ye kadar çıkara biliyorum. Sizce bu sistem yapacağım iş için uygun mudur? Bu sistemi topladığımda kısa vadede işimle ilgili bir problem yaşar mıyım?

Benim için önemli olan seri çalışmak ve export süresinin kısa olması. Kullandığım programlar: Adobe Premier, Adobe After Effect, Adobe Photoshop, Davinci Resolve... bu programlarla çalışmamda herhangi bir problem yaşar mıyım?

Son olarak bu sisteme uygun hava sirkülasyonunun düzgün olduğu bir kasa ve sistemi kaldıracak bir power önermenizi isteyeceğim. Kasa ve power konusunda baya kararsızım.
Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
32gbram.PNG

Kasa olarak o var diye onu koymak zorunda kaldım, o da iş görür ama bence bunu alın: Cooler Master MasterBox 5 GM 750W 80+ Bronze Modüler PSU, Fiyatı

Kasa olarak NZXT S340 Elit kasasını öneririm. Çok iyi hava akımına ve kablo yönetimine sahip kasalardandır. Eğer böyle bir sistem ile çalışacaksanız güzel bir kasa şart.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı