6000-7000TL toplama sistem önerisi

Bütçe
6000-7000

RTX performansı ve hazır sistemde gelmenin ucuzluğu.

Anakart ve RAM hiç iyi değil ve ayrıca PSU yetersiz.

Bu sistemler nasıl

PSU yetersiz mi ASUS`un Vatan`a özel topladığı bir sistem ve PSU yetersiz diyosunuz 😂 eğer bilginiz yoksa cevaplamadan geçebilirsiniz hocam her gördüğünüze illaki cevap vermeniz gerekiyor diye bir kural yok. Element uydurmanın bir anlamı yok. Ram ve anakart bu sistem için düşük çünkü bu normal neden mi normal 5k lık bir ekran kartı ( RTX 2060 ve sen aynı fiyata 1660s öneriyosun ? ) var bu sistemde ve geri kalan 2 k sistemde ki diğer parçaları kaliteli seçebilecek kadar yüksek bir bütçe değil. Lütfen şu forumlarda bilgi sahibi olmadan yorum yapan arkadaşlarda cezalandırılsın cidden kanser olmaya başlıyorum.

PSU yetersiz mi ASUS'un Vatan'a özel topladığı bir sistem ve PSU yetersiz diyosunuz 😂 eğer bilginiz yoksa cevaplamadan geçebilirsiniz hocam her gördüğünüze illaki cevap vermeniz gerekiyor diye bir kural yok. Element uydurmanın bir anlamı yok. RAM ve anakart bu sistem için düşük çünkü bu normal neden mi normal 5Klık bir ekran kartı ( RTX 2060 ve sen aynı fiyata 1660S öneriyorsun? ) var bu sistemde ve geri kalan 2 k sistemde ki diğer parçaları kaliteli seçebilecek kadar yüksek bir bütçe değil. Lütfen şu forumlarda bilgi sahibi olmadan yorum yapan arkadaşlarda cezalandırılsın cidden kanser olmaya başlıyorum.

Yalnız sonradan fiyatların en son baktığım gibi kalmadığını söyleyerek RTX 2060 alabilirsiniz hocam dedim. Lütfen dikkatli okuyun veya nasıl dikkatli okuyabilirim diye başlık açın.

AM4 anakartta Intel kullanılan bir sistem önermişsiniz çalışıyordur canım ne zamandır Intel AMD ile sponsor oldu.

1610557991531.png

En son ve en baştaki şahıslar kanka olmuşlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı