6000 7500 TL Sistem Önerisi

ardacaglayan

Hectopat
Bütçem bu kadar.
Güzel bir oyun bilgisayarı istiyorum.
Oyunlarda 100-150 FPS alsın.
Monitör gerekli
DDR4 olsun.
İşlemci AMD olsun.

Son düzenleme:

Fazlasıyla para kaldı 16 Gb ram ve Rtx2060 içeren bir sistem. Dediğim gibi bütçenize göre fiyat sıkıntısı yaşamıyacağınızdan dolayı işlemciyi "Ryzen 5 2600X"modeline yükseltmenizdir. Anakart yeterlidir ama isterseniz onu yükseltebilirsiniz. Ama işlemciyi yükseltmeniz sizin için daha iyi olacaktır

Son düzenleme:

aklınızda yatan bir sistem var mıydı ?
Ben kendim 1 tane toplamıştım. Ama belki daha iyi bir sistem bulabilirim diye kesin karar vermedim
İşlemci: Amd Ryzen 2600X
Anakart: Asus Prime B450M-K
Ekran kartı: Sapphire Rx 580 Nitro +
Depolama: 1 TB SEAGATE BARRACUDA + 240 GB James Donkey SSD
Ram: Corsair 8 GB 3000 mhz ram (x2)
Kasa: Coolermaster Mastercase Pro 3
Power: Coolermaster Masterwatt lite 600 w psu
Monitör: Rampage Bright rm61 1 ms 144hz Monitör

Bu arada bu psu bu sisteme yeter mi yetmez mi ?
Bana monitör de lazım monitör olsa keşke...
Bir de hdd yok

Ssd 500 Gb olduğu için size yetecek. Monitöre gerek yok demişsiniz birde onun için eklemedim.

Şöyle yapabilirsiniz Ekran kartını Gtx 1660 Ti yapın ama 1660 "Ti " olmasına dikkat edin. 5975 lira olacak. Kalan parayada Viewsonic 1 ms 144 hz bir monitör alın. Tam bütçenize göre uyuyor.
ekran kartı biraz daha fiyat performans olursa olabilir ama 1200 tl de monitör ekleyince bütçeyi aşıyor
Dediğimi yaparsanız sizin dediğinize yakın oluyor. Rtx 2060 ile Gtx 1660 Ti karşılaştırmamak lazım ama 1660 Ti fiyatına göre çok çok iyi bir ekran kartı.

Hızlıca şöyle bir şey topladım. Vatan'da indirim var. Ryzen 5 2600x te kullanabilirsiniz ben 7500 bütçeye göre uçak bir sistem kurayım dedim

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…