Gaming laptop almaktan vazgeçtim maalesef 10k civarına iyi bir şey bulamadım. Ailemden para almak yerine 6000-7500 TL civarı, gündelik işlerimi görebileceğim, şarjı fena olmayan uzun süre kullanabileceğim, kütüphanede araştırma yapıp sunum hazırlayabileceğim bir laptop arıyorum.
Bütçe biraz artabilirse bunu öneririm. Gerek taşınabilirliği ve gerekse pil ömrü olarak sizi tatmin edeceğini düşünüyorum. Üstelik işlemcisi de Ryzen H serisinden olduğu için performans gerektiği zaman sizi üzmez.
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.
Bütçe biraz artabilirse bunu öneririm. Gerek taşınabilirliği ve gerekse pil ömrü olarak sizi tatmin edeceğini düşünüyorum. Üstelik işlemcisi de Ryzen h serisinden olduğu için performans gerektiği zaman sizi üzmez.
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.