Autocat, Kurgu programları, Adobe premier ve grafik işlemleri için Laptop önerileriniz var mı ? Bütçe 6000-8000 tl. Masaüstü önermeyin. Seyahat sıklığı için laptop gerekmektedir.
Oyun değil iş için ama kullanılacak programlar bunlar ve bunların üst versiyonları kendi laptopumda denedim çalıştırmadı bile programları güçlü bir bilgisayar lazım bütçe yukarıda söyledim 6000 ile 8000 tl arası
F/P arıyorsan Monster al, paran yetiyorsa Tulpar serisi olsun son fiyatları bilmiyorum. Şekil olsun, hafif olsun, marka olsun F/P önemli değil dersen zaten yüzlerce model var.
İnsanları kandırmayalım hadi dolar 5 TL olmayacak ama 6 TL'ye düşecek. Birazcık internette borsa hakkında bilgi toplayalım. Şu an bak bütün borsacılar düşecek diyor.
İnsanları kandırmayalım hadi dolar 5 TL olmayacak ama 6 TL'ye düşecek. Birazcık internette borsa hakkında bilgi toplayalım. Şu an bak bütün borsacılar düşecek diyor.
Peki yükselirse sen mi kandırmış olacaksın? Ben de bir çok yerde yükselebileceğini okudum ve yükseleceğini düşünüyorum. Ama kimse gelecekle ilgili kesin konuşamaz. Adam da zaten "bence" yazmış. Herkes kendine göre yorumlar, kararını verir. Saçma ithamlarda bulunmaya gerek yok.