Bu tarz şeyleri aslında KDV indirimi veya MSİ, ASUS indirimi gibi indirimlerde alınırsa çok iyi olunur çünkü en pahalı bileşen ekran kartı ne kadar ucuza alınabilirse o kadar kardır. En iyi tavsiye sanırım ayrı ayrı alarak bir bilgisayar parçaları birleştirmeyi bilen birisine toplattırmanız olabilir. Yada hazır alırsınız ancak bir iki kötü yanı olabilir.
Alınır benim gibi hava akışı kötü olan bir kasalı sistem alırsanız meselaHocam, Oyuncu Bilgisayarı KDV Kampanyası - Oyuncu PC burası KDV indirimi altında bir kampanya başlatmış. Bugün bitiyor. Buradan hazır sistem alınır mı sizce?
Ayrıca hazır alırsanız bir iki kötü yanı olabilir demişsiniz. Ne gibi sıkıntılar yaşarım?
Intel Coffee Lake Core i5 8600K, GTX1070TI 8GB, 8GB Ram 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı KDV Kampanyası - Oyuncu PC
AOC 2460FQ 24" 1ms 144Hz Full HD DP/HDMI/DVI/Analog WLED Gaming Monitör - incehesap.com
8400 TL yapar böyle.Bütçeyi aşamıyosan 75 Hz 1ms bir monitör alabilirsiniz yada şu sistemi alabilirsiniz AMD Ryzen ™ 5 1500X 3.5GHz, 8GB DDR4, RX580 Phantom X O.C 8GB, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı KDV Kampanyası - Oyuncu PC bu sistemi alıcaksanız yukardaki AOC monitör Freesync destekli sanırsam yine o monitörü alabilirsiniz.
Alınır benim gibi hava akışı kötü olan bir kasalı sistem alırsanız mesela.
Intel Coffee Lake Core i5 8600K, GTX1070TI 8GB, 8GB Ram 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı KDV Kampanyası - Oyuncu PC
Bunu almıştım hava akışı pek iyi değil ancak fan ile biraz idare etsem de ya kartı Palit Dual dışında bir kart seçin yada hava akımı çok çok iyi olan bir model kasa alın derim. Bendeki kart Palit 1080 Dual OC modeli. Biraz ısınıyor belirteyim.
1070 ti ile aynısı yaşanır mı bilmem ama az fazla bütçe aşılıp daha iyisi alınır bence. Bunlar ucuz diye herhalde hep aynı tip kasa yada marka seçmiş marka ile anlaştığından sanırım.
Kasa değişirse alınır aslında bu ürün ama arkadaşlara da sormak lazım dediğim gibi kart ısınıyor diye konu açmıştım.
Sistem gayet iyi parçaları olsun ancak kasa ve ekran kartı gerçekten kötü. Isınmamasını istiyorsan kasanın yan panelini açacaksın veya ön panele kaliteli 2 3 fan doldurup ön paneli açık şekilde oynayacaksın. Belki 1070 Tİ o kadar ısınmıyordur ama 1080 OC modeli biraz şekilde ısınıyor ve soğutması gerçekten yeterli değil onu göz önüne alın o kasa değil de ön ızgarası açık olan modellerden alın derim.Stokları tükenmiş verdiğiniz 2 sistemin de. Hayattaki şansım
Performansı önemli ölçüde etkileyecek kadar bir ısınmadan mı bahsediyorsunuz hocam? Laptop'dan ısınma sorunu olduğu için caydım, anlaşılan burada da ısınma sorunuyla karşılaşacağız.
AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek İşlemci | ITOPYA 1.304 TL
Gigabyte AX370M-DS3H AMD X370 3200MHz(O.C) DDR4 Soket AM4 Fiyatı 590 TL
MSI NVIDIA GeForce® GTX 1070 Ti Gaming 8GB 256-bit GDDR5 PCI Fiyatı 3650 TL
Kingston HyperX 8GB DDR4 3000MHz Ram HX430C15PB3/8 Fiyatı 650 TL
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı 295 TL
Power Boost Deluxe Serisi VK-G1023S 3x12cm Mavi Led Fanlı, Fiyatı 236 TL
High Power 600W 85+ Bronze 45A Single Rail Aktif PFC Siyah Fiyatı 343 TL
AOC 2460FQ 24" 1ms 144Hz Full HD DP/HDMI/DVI/Analog WLED Gaming Monitör - incehesap.com 1433 TL
Toplam 8500 TL
Toplama istememişsiniz ama verdiğim hazır sistemleri alamıyorsanız alacağınız en iyi sistem bu ve bunun türevleridir. Bütçeyi aşamıyosanız ekran kartının yerine Rx 580 alabilirsiniz.
Technopat'ın topladığı 1150 dolar sistem
Stoğa gelince al yada bu videodaki parçaları al videoyu izleyerek parçaları birleştir.
Teşekkürler hocam, muhtemelen aldığım kasanın yan panelini açarım zaten.Sistem gayet iyi parçaları olsun ancak kasa ve ekran kartı gerçekten kötü. Isınmamasını istiyorsan kasanın yan panelini açacaksın veya ön panele kaliteli 2 3 fan doldurup ön paneli açık şekilde oynayacaksın. Belki 1070 Tİ o kadar ısınmıyordur ama 1080 OC modeli biraz şekilde ısınıyor ve soğutması gerçekten yeterli değil onu göz önüne alın o kasa değil de ön ızgarası açık olan modellerden alın derim.