6000-8000 TL Sistem Toplama

Makaleler
18
Yer
İzmir
Elimde N551VW-CN009T GTX 960M, İ7-6700 HQ, 16 GB DDR4 RAM'li laptop var. Onu satıp üstüne bankadan 5000 TL kredi çekebilirsem bilgisayar toplamayı düşünüyorum. İçinde monitör de olacak. Sistem hazır olarak gelirse iyi olur, çünkü birleştirirken bir yerlerine zarar vermekten korkuyorum.
Derseniz de bu laptopu neden satıyorsunuz, oyunlarda geç texture yüklemesi oluyor ve 30 FPS oynamaktan bıktım. Dev C++'da ve Photoshop'ta ise kasmalar ve aynı şekilde geç yüklemeler oluyor. Arada bir de masaüstündeki dosyaları silip PIN'i sıfırlıyor otomatik.

Açıkçası aklımda RX 590 ve Ryzen 5 2600X var. İşlemcisi ne kadar yüksek o kadar iyi olur. Bilişim Sistemleri okuyorum ve yüksek olması benim için iyi. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım 2/3 ay daha bekle 3. Nesil RYZEN işlemciler çıkacak.Radeon 7 tanıtıldı sabredersen çok hızlı bir sisteme sahip olabilirsin . Şu an ben bile 3. Nesil RYZEN işlemci ile VEGA 7 bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…