6000-8000 TL tablet önerisi

grawizia

Decapat
Daha fazla  
Merhaba forum, tableti sadece yatıp dümdüz video izlemek için arıyorum. Tek istediğim özelliği ekranının bütçesine göre cam gibi veya çok kaliteli olması. Zamanla versiyon güncellemesi geldikçe de çok eskiyip yavaşlasın istemiyorum.
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Düzenleme: İkinci el almak ile uğraşmak istemiyorum. Sıfır ürün önerisi yapabilirseniz çok sevinirim.

Biraz aşıyor ama değer bence bütçede iyisi yok 6 GB RAM versiyonun 8150 TL alıyorsan 8 RAM almalısın ileri dönük olur.

Huawei MatePad 11.5 aldım 1 hafta önce 8500 TL sesi ve görüntüsü olsun beni tatmin ediyor açıkçası istersen MediaMarkt varsa yakınlarda gidip test edebilirsin.

Huawei MatePad 11.5 aldım 1 hafta önce 8500 TL sesi ve görüntüsü olsun beni tatmin ediyor açıkçası istersen MediaMarkt varsa yakınlarda gidip test edebilirsin.

PPI oranı gayet iyi diyorlar pixeller rahatsız ediyor mu tabletlerin asıl sorunu bu Honor Pad 6 var mesela ekran konusunda harbi facia.

Bu Huawei tabletler kendi işletim sistemini kullanıyor sanırım. Herhangi bir sıkıntı yaşama durumum olur mu?

Redmi Pad SE alın ekranı ve sesi çok kaliteli, 8 GB RAM olanı alın sorun yaşamazsınız. Herkese öneriyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…