6000-9000 TL telefon önerisi

Bütçe
6000-9000

kerem1238806

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus B450M-A - AMD Ryzen 7 5700x - Asrock RX 6700 XT 12GB - 32GB DDR4 3200MHZ
Meslek
Composer / Sound Designer
Merhaba yazdığım fiyat bantlarında telefon önerisi aramaktayım. 2. El'de olur. Eğer 2.elde yazdığım fiyatlara daha iyi bir cihaz bulabileceksem mutlaka onu öneriniz. Çünkü bu fiyat bandında alınabilecek en iyi cihazı almak istiyorum. Ekstradan bu fiyat bandında işlemci gücü iyi bir cihaz olmalı. RAM da 8 civarı bulunabiliyorsa güzel olur. Bu arada bilgim yok ama bu fiyata güzel bir 2. el Samsung bulunabiliyorsa ve işlemcisi kötü değilse tercih etmek isterim. Telefona çok önem vermeyen birisiyim. Bu yüzden bütçeyi biraz düşük tuttum. Oyun oynamıyorum. Sadece bazı işlemci ve RAM isteyebilen uygulamalar programlar kullandığım için kasma sorunu olmasın istiyorum. Beni 3 yıl falan götürsün yeter.

Merhaba yazdığım fiyat bantlarında telefon önerisi aramaktayım. 2. El'de olur. Eğer 2.elde yazdığım fiyatlara daha iyi bir cihaz bulabileceksem mutlaka onu öneriniz. Çünkü bu fiyat bandında alınabilecek en iyi cihazı almak istiyorum. Ekstradan bu fiyat bandında işlemci gücü iyi bir cihaz olmalı. RAM da 8 civarı bulunabiliyorsa güzel olur. Bu arada bilgim yok ama bu fiyata güzel bir 2. el Samsung bulunabiliyorsa ve işlemcisi kötü değilse tercih etmek isterim. Telefona çok önem vermeyen birisiyim. Bu yüzden bütçeyi biraz düşük tuttum. Oyun oynamıyorum. Sadece bazı işlemci ve RAM isteyebilen uygulamalar programlar kullandığım için kasma sorunu olmasın istiyorum. Beni 3 yıl falan götürsün yeter.
Amazon.com.tr

Merhaba. Başka bir konuda da aynı telefonu önerdiğinizi gördüm hocam. Ama normalde bütçem 6000. 9000 Sınırın da sınırı yani. 10'a çok çıkmak istemiyorum. Bir de bu markayı bilmiyorum ama aynı paraya alacağım samsung'lardan daha mı iyidir bu telefon ?

Merhaba. Başka bir konuda da aynı telefonu önerdiğinizi gördüm hocam. Ama normalde bütçem 6000. 9000 sınırın da sınırı yani. 10'a çok çıkmak istemiyorum. Bir de bu markayı bilmiyorum ama aynı paraya alacağım Samsung'lardan daha mı iyidir bu telefon?

10 Bin'e sıfır en iyi bu var.

2. el önermem çünkü bu telefon hep dokunuyorsunuz haşır neşirsiniz ekran kartı gibi bir kere dokun tak daha uğraşma değil bu.

Kesinlikle daha iyi. Fiyatına göre rakipsiz donanım sunuyor. 1000 TL'ye net bir şekilde değer.
Çok teşekkür ediyorum. Fikrinizi değerlendireceğim. Biraz araştırayım bu modeli. Yine de diğer bilinen markalardan da öneriler kabul etmek istiyorum. Mümkünse samsung. Veya bu fiyata NFC olan modeller vs.

Nothing Phone 500 TL neden fazla onu anlayamadım. Ama sanırım A26 değerlendirilebilir. Fiyatı makul. Sadece Kötü bir işlemci olmamasını istiyorum. Fotoğraf çekimi falan da aşırı kötü olmasın. Şu anda Redmi 10 2022 kullanmaktayım.

Nothing Phone 500 TL neden fazla onu anlayamadım. Ama sanırım A26 değerlendirilebilir. Fiyatı makul. Sadece Kötü bir işlemci olmamasını istiyorum. Fotoğraf çekimi falan da aşırı kötü olmasın. Şu anda Redmi 10 2022 kullanmaktayım.
Nothing Phone 1 ve CMF Phone 1 aynı modeller değiller. CMF, Nothing'in alt markası. Nothing Phone 1 donanım olarak daha başarılı bir telefon. Samsung tarafında A35-A36 rakibi bir model. Fakat güncelleme desteği bitti. Ayrıca CMF Phone 1'in aksine NFC'de bulunuyor. Arka kamerasıda fiyatına göre gayet başarılı. Sizi bu konuda memnun edeceğini düşünüyorum.

Nothing Phone 500 TL neden fazla onu anlayamadım. Ama sanırım A26 değerlendirilebilir. Fiyatı makul. Sadece Kötü bir işlemci olmamasını istiyorum. Fotoğraf çekimi falan da aşırı kötü olmasın.

Galaxy A26 alınabilir. Nothing Phone 1 ekran, kamera, işlemci ve batarya olarak iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı