6000 arası laptop önerisi

ugursal98

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim fiyat aralığında bir laptop bakıyorum. Hem oyun odaklı hem de üniversite programlama derslerinde işimi görecek bir laptop bakıyorum. Araştırmalarım sonucu aklımda olan modeller.
  • Lenovo Legion Y520
  • Dell 7577
  • Asus FX serisi
Bu modellerden veya marka olarak hangisini önerirsiniz. Sizin fiyat/performans ürünü olarak gördüğünüz ürünleri de paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster'ın fazla ısındığını, fanlarının da çok gürültülü çalıştığını duydum hocam. Açıkçası bu beni biraz ön yargılı hale getirdi Monster'a karşı.
Çok fazla ısınmıyor test ettim. Geri kalan bütçe ile soğutucu alabilirisniz içiniz rahat etmesse. Monster kaliteli bir marka sıkıntı çıkarmaz.

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim fiyat aralığında bir laptop bakıyorum. Hem oyun odaklı hem de üniversite programlama derslerinde işimi görecek bir laptop bakıyorum. Araştırmalarım sonucu aklımda olan modeller.
  • Lenovo Legion Y520
  • Dell 7577
  • Asus FX serisi
Bu modellerden veya marka olarak hangisini önerirsiniz. Sizin fiyat/performans ürünü olarak gördüğünüz ürünleri de paylaşırsanız sevinirim.
Asus FX503VD Alıp bir de SSD eklerseniz çok iyi olur.

Dell 7577 derim üçü arasından. Nedense yakından inceleme fırsatı bulunca uzun ömürlü izlenimi veriyor bana. Batarya problemi yaşayanlar mevcuttu onu da servis çözüyordu bildiğim kadarıyla.

Asus FX503VD Alıp bir de SSD eklerseniz çok iyi olur.
Teşekkürler hocam. SSD olan bir sistem kullanmayı düşünüyorum zaten.
Monster sıkıntılı evet çoğunlukla ısı sıkıntısından şikayet edilir bazı şanslı kişilerin ısınmaz. Ve sağlam değillerdir.
Bende çoğu kullanıcıdan öyle duydum hocam Monster hakkında.
Dell 7577 derim üçü arasından. Nedense yakından inceleme fırsatı bulunca uzun ömürlü izlenimi veriyor bana. Batarya problemi yaşayanlar mevcuttu onu da servis çözüyordu bildiğim kadarıyla.
Bende Dell ve Lenovo arasındayım. Dell'de bahsettiğiniz sorunu bende duydum hocam. Dell'de indirim yakalayabilsem almayı düşünüyorum.
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Bu ürün hakkında düşünceleriniz nedir ? Fiyatı makul geldi. Ram takviyesi ile iyi olabileceğini düşündüm.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. SSD olan bir sistem kullanmayı düşünüyorum zaten.

Bende çoğu kullanıcıdan öyle duydum hocam Monster hakkında.

Bende Dell ve Lenovo arasındayım. Dell'de bahsettiğiniz sorunu bende duydum hocam. Dell'de indirim yakalayabilsem almayı düşünüyorum.
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Bu ürün hakkında düşünceleriniz nedir ? Fiyatı makul geldi. Ram takviyesi ile iyi olabileceğini düşündüm.
1050 Tİ olması tabi daha iyi. Lenovo'nun bu modelini kullanıp memnun olanlar vardı. Bunda da bir ara klavye sorunu yaşayanlar olduğunu hatırlıyorum. Geçmiş konulara bakıp araştırın derim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı