6000 ₺ Bilgisayar Toplama

YunCfc

Hectopat
Daha fazla  
Gamebook almayı düşünüyordum masaüstü daha iyi olacağına karar verdim. Hafta sonu almayı düşünüyorum. Bu fiyata kasa ve monitör nasıl bir şey toplanabilir?
Ekran 1080p 144Hz, kasanın küçük ve şık olmasını rica ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

IMG_1264.JPG
IMG_1265.JPG
IMG_1266.JPG

Bütçeyi biraz aştı ama gayet iyi. Monitörden pek anlamam ama bunu alabilirsin. Yinede başka yorumları bekle.

Teşekkür ederim bu kadar zahmet etmişsin. Ekran kartını amd düşünsem daha iyi olur uygun fiyatlı 144hz ekranlarda freesync olduğu için rx 570-580 olabilir sanki ?

Peki bu 6 çekirdekli işlemcinin bana ne gibi faydaları olur yani 1200 almak yerine bu mantıklımı. Daha çok oyun autocad film müzik için kullanmayı düşünüyorum aradaki fiyat farkının hakkını veriri mi ?

Bu monütörü neden önerdiniz videosunu izlemiştim ama hemen hemen aynı özellikler var 144hz mi peki benim için en önemli faktör bu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı