Belirttiğim gibi maksimum 6000₺ bütçem var. Elimde HDD mevcut. Ayrı olarak taşıbabilir 1TB HDD de elimde mevcut. Yani fotoğraf gibi şeyleri depolayacağım yer var. Bilgisayarı oyun için toplayacağım. Az da olsa renderla da uğraşacağım. Monitörü ayrı alacağım. Onun için de aklımda 1500 TL gibi bir bütçe var. Önerilerinizi bekliyorum.
Hangi siteden topladınız acaba? Ekran kartı olmadan 6000₺ ye böyle bir sistem hakaret olur. İtopya.com'dan 5700₺ ye Gıgabyte Xtreme Gtx 1080, Ryzen R5 1600, 3000mhz 16 gb ram gibi bileşenler sığabiliyorken bu sistemi atmanız ilginç açıkçası.
Parçalar çok güzel. Hepsini nanokatalog sitesinden mi hesapladınız? Bu arada gönderdiğiniz model özel sıvı eklenince direk sıvı soğutmalı oluyor mu yoksa başka işlemlerde yapmak gerekiyor mu?
Parçalar çok güzel. Hepsini nanokatalog sitesinden mi hesapladınız? Bu arada gönderdiğiniz model özel sıvı eklenince direk sıvı soğutmalı oluyor mu yoksa başka işlemlerde yapmak gerekiyor mu?
Sistem monte etmekle ilgili pek bir bilgim yok ve elimde kalmasından korkuyorum.
Ben o ekran kartını aldığım zaman yanında hangi ürünü almam gerekiyor ve sıvıyı nasıl dolduracağım? Sisteme direk taktığımda sıvı soğutma çalışıyor olacak mı?