6000₺ ile CS:GO ve Yayın İçin Sistem Toplama

-nOxy

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese Merhaba,
Yaklaşık 6000 ₺ ile CS:GO oyunu için yayın bilgisayarı almak istiyorum. İşlemci için Ryzen 3600x düşünüyorum çünkü CS:GO'da çok iyi performans veriyor. Sizce hangi bileşenleri almalıyım? Bu arada seçeceğiniz bileşenler uzun ömürlü ve RGB ışıklandırması olan "artist" bileşenler olursa memnun olurum.
Teşekkürler.

Herkese Merhaba,
Yaklaşık 6000 ₺ ile CS:GO oyunu için yayın bilgisayarı almak istiyorum. İşlemci için Ryzen 3600x düşünüyorum çünkü CS:GO'da çok iyi performans veriyor. Sizce hangi bileşenleri almalıyım? Bu arada seçeceğiniz bileşenler uzun ömürlü ve RGB ışıklandırması olan "artist" bileşenler olursa memnun olurum.
Teşekkürler.
En fazla ram i rgb yapabilirsiniz ssd yi filan rgb yapmaya gerek yoktur Ryzen 5 3600x fazla gerek yok arkadaşta 1660 ti lı var r5 2600 ü var hem bide 700 tl niz cebinize kalır

sizce 1660ti'ın hangi modelini almalıyım? yoksa Asus ROG Strix 1660ti ile neredeyse aynı fiyatta olan GALAX 2060 EX mi tercih etmeliyim?
Strix modeli alınız
Bu sistem in aynısı var arkadaşta eğer r5 3600x istiyorsanız netten almanız daha makul.

dostum bunun aynısının ssd hariç hepsi rgb olanının alabilirim eğer teknobiyotikten toplarsam; bütün bileşenlerin en performanslı olanını seçmek istiyorum.
tamam konu kilitlenebilir teknobiyotikten bütçemi zorlayarak ryzen 3600, asus rog strix gtx 1660ti, b450 aorus elite, adata xpg spectrix d60g 2x8gb, adata su630 240 gb, aerocool quartz rgb ve aerocool 750w kcas rgb 80+ gold alacağım toplamda 7 bin Türk Lirasına.

Son düzenleme:
dostum bunun aynısının ssd hariç hepsi rgb olanının alabilirim eğer teknobiyotikten toplarsam; bütün bileşenlerin en performanslı olanını seçmek istiyorum.
tamam konu kilitlenebilir teknobiyotikten bütçemi zorlayarak ryzen 3600, asus rog strix gtx 1660ti, b450 aorus elite, adata xpg spectrix d60g 2x8gb, adata su630 240 gb, aerocool quartz rgb ve aerocool 750w kcas rgb 80+ gold alacağım toplamda 7 bin Türk Lirasına.
R5 3600 almaya gerek yok bence 2600 modeli ile 2600x modeli rahat beslerken fazla besleyiciye gerek yok.Fazla para zarardır.700 tl ekstra verceme ekran kartına 700 basarım 1660ti ın bi üst modelini alırım.1660 ti rog strix e 700 eklenince hangi ekran kartı geldiğine bakmadım.Genede r5 3600 almaya gerek yok bence ginede sen bilirsin

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı