6000 lira bütçe ile MacBook alınabilir mi?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. Bütçem 6000 lira. MacBook Pro 15' i7 işlemcili ( 2012, 2013 vs. ) alıp, 16 GB RAM yapsam ve 1 TB SSD takıp macOS Big Sur kursam nasıl olur? Çünkü bütçemle normal bir laptop yerine MacBook almak istiyorum. Nasıl olur acaba? Sağlam mı olur? Alsam pişman olur muyum? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
6000 TL'ye değil Mac, düzgün bir windows makina bile zor bulunuyor artık hocam. Bütçeyi biraz daha yükseltip eli yüzü düzgün windows makina almanızı tavsiye ederim

6000 TL'ye değil Mac, düzgün bir windows makina bile zor bulunuyor artık hocam. Bütçeyi biraz daha yükseltip eli yüzü düzgün windows makina almanızı tavsiye ederim

İkinci el alacağım hocam. Sonra yükseltme yapacağım. Masaüstü alamam.

Merak ediyorum da neden MacBook almamı önermiyorsunuz acaba ? Aslında çok iyi olmaz mı yükseltme yaptığım da.

O fiyata MacBook bulmanız biraz zor. Aklınızda bulunsun bütçeyi artırıp M1 MacBook'lardan alırsanız 2. el sistemde yükseltme yapmanız mümkün değil. RAM ve SSD anakarta lehimli olarak var bu modellerde.

O fiyata MacBook bulmanız biraz zor. Aklınızda bulunsun bütçeyi artırıp M1 MacBook'lardan alırsanız 2. el sistemde yükseltme yapmanız mümkün değil. RAM ve SSD anakarta lehimli olarak var bu modellerde.
MacBook 2012 Falan almayı düşünüyorum. Yükseltilmemiş alıp kendim yükselteceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…