6000 MHz CL26 RAM'e yapılan overclock ayarı sizce uygun mu?

Bunlar gereksiz şeyler profilininizi seçin sistem görsüm kendine göre optimize ediyor yapay zeka ile nasıl davranırsan ona göre performans ayarlıyor.

BCLK frekansı ile oynamama gerek var mı? Default 100.000

Tekrar normale çekiyorum o halde.

Yapmayın böyle şeyler insanın içi ürperiyor RAM'lar zamlandı gözünüz gibi bakın deprem oldu mu kasayla kaçın yapay zeka gelişti güven biraz sistemin güncel profilini seçtiysen RAM'lar EXPO ayarına al yeter AMD overloock ayarıdır o sistemi aşırtıyor yani.

Sistem aşırtmıyor adam 6000 MHz CL 26 RAM almış bu RAM'ler genelde seçilerek ayarlanıyor.

Böyle yapıp bırakıyorum o halde.

O ayarın 100 de kalması lazım. Zentimings indirip bana ekran görüntüsü atarsanız değiştirmeniz gerekenleri söyleyeceğim. Ek olarak tekrardan diyorum sizin RAM'lerinizin çok iyi potansiyeli var 6000 MHz CL 26 almışsınız. Voltaj yükseltmeden bile güzelce sıkabilirsiniz. Ben de 6000 MHz CL 28 olarak satın almıştım nasıl ayarladığımı görüyorsunuz.

Böyle yapıp bırakıyorum o halde.

Herkes bu yollardan geçmiştir YouTube'dan araştırma izleme görme yapma hatalarla karşılaşma virüsle mücadele insanların yaptıkları şeyi yapınca emin ol yanlış aslında takipçi kasmak sırf çok pahalı şey kaliteli olmaz çok para verince ekran kartı dayanıklı demek değildir ya da herhangi parça daha düşük kart daha pahalı karttan iyi olabilir buna F/P ürün diyoruz önemli olan marka değil icraat 7700XT gibi bir ekran kartı 4070 bazı oyunlarda geçe biliyor bu F/P demek ucuz lakin kalite.

EXPO otomatik olarak 6000 MHz ayarlıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…