dextermn Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 Patriot Viper Venom 6000 MHz Dual channel RAM'lere sahibim. BIOS'tan EXPO 6000 seçiyorum ama buna rağmen RAM hızlarını 4800 de çalıştırıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2024
Patriot Viper Venom 6000 MHz Dual channel RAM'lere sahibim. BIOS'tan EXPO 6000 seçiyorum ama buna rağmen RAM hızlarını 4800 de çalıştırıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Çözüm ElderAssassin 22 Aralık 2024 dextermn dedi: Sistemi yeni kurdum ve sanırım güncel değil güncelleme sonrası EXPO 6000'e aldıktan sonra otomatik 6000 de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Eğer RAM EXPO destekliyorsa çalışması lazım. Yeni BIOS sürümlerinde bu EXPO sorunları düzeltildi diye biliyorum.
dextermn dedi: Sistemi yeni kurdum ve sanırım güncel değil güncelleme sonrası EXPO 6000'e aldıktan sonra otomatik 6000 de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Eğer RAM EXPO destekliyorsa çalışması lazım. Yeni BIOS sürümlerinde bu EXPO sorunları düzeltildi diye biliyorum.
KS KS dextermn Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #11 ElderAssassin dedi: BIOS güncel değilse güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sistemi yeni kurdum ve sanırım güncel değil güncelleme sonrası EXPO 6000'e aldıktan sonra otomatik 6000 de çalışır mı? Artı 0 Eksi
ElderAssassin dedi: BIOS güncel değilse güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sistemi yeni kurdum ve sanırım güncel değil güncelleme sonrası EXPO 6000'e aldıktan sonra otomatik 6000 de çalışır mı?
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.326 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #12 dextermn dedi: Sistemi yeni kurdum ve sanırım güncel değil güncelleme sonrası EXPO 6000'e aldıktan sonra otomatik 6000 de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Eğer RAM EXPO destekliyorsa çalışması lazım. Yeni BIOS sürümlerinde bu EXPO sorunları düzeltildi diye biliyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
dextermn dedi: Sistemi yeni kurdum ve sanırım güncel değil güncelleme sonrası EXPO 6000'e aldıktan sonra otomatik 6000 de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Eğer RAM EXPO destekliyorsa çalışması lazım. Yeni BIOS sürümlerinde bu EXPO sorunları düzeltildi diye biliyorum.
KS KS dextermn Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #13 ElderAssassin dedi: Eğer RAM EXPO destekliyorsa çalışması lazım. Yeni BIOS sürümlerinde bu EXPO sorunları düzeltildi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. BIOS güncellemesi sonrası EXPO1 6000 profilini seçtiğimde otomatik olarak 6000 MHz çalışmaya başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
ElderAssassin dedi: Eğer RAM EXPO destekliyorsa çalışması lazım. Yeni BIOS sürümlerinde bu EXPO sorunları düzeltildi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. BIOS güncellemesi sonrası EXPO1 6000 profilini seçtiğimde otomatik olarak 6000 MHz çalışmaya başladı.