K Kerimcan980 Decapat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 14 5 Nisan 2019 #1 Herkese merhaba, başlıkta söylediğim gibi hafta sonu Vatan Bilgisayar'dan 6000₺ bütçe ile monitör dahil sistem alacağım. Bu konuda bana yardımcı olmanızı bekliyorum. Bu konuda yardım edebilecek kişi yok mu ? Son düzenleme: 5 Nisan 2019
Herkese merhaba, başlıkta söylediğim gibi hafta sonu Vatan Bilgisayar'dan 6000₺ bütçe ile monitör dahil sistem alacağım. Bu konuda bana yardımcı olmanızı bekliyorum. Bu konuda yardım edebilecek kişi yok mu ?
S schwero Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 412 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2019 #2 Abi sitelerde var gir topla. Sen hazır sistem istiyorsun senin sistemini mi toplayacağız Şu lazım de açıkla toplayalım.
Abi sitelerde var gir topla. Sen hazır sistem istiyorsun senin sistemini mi toplayacağız Şu lazım de açıkla toplayalım.
K Kerimcan980 Decapat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 14 5 Nisan 2019 #3 schwero dedi: Abi sitelerde var gir topla. Sen hazır sistem istiyorsun senin sistemini mi toplayacağız Şu lazım de açıkla toplayalım. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim bu fiyata monitör ve kasa parçaları toplamak istiyorum toplamak daha mantıklı diyorlar. Derdimi başka nasıl açıklayabilirim.
schwero dedi: Abi sitelerde var gir topla. Sen hazır sistem istiyorsun senin sistemini mi toplayacağız Şu lazım de açıkla toplayalım. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim bu fiyata monitör ve kasa parçaları toplamak istiyorum toplamak daha mantıklı diyorlar. Derdimi başka nasıl açıklayabilirim.