6000 TL 144 Hz monitörlü sistem toplama

Hileli CS'ye üstünkörü yönelmek ne denli doğru olur bilmem. Ama PUBG oynuyacaksan bence 23" 24" 27" bir ekran 75 hz yeterlidir. 144 ' ü başka oyunlarda alamazsın. İleriye dönük dersin dx 11 desteklemeyen titanlar gibi teknoloji gelişir kalakalırsın . Tercih senin

Kesinlikle 1 ms ve 144 Hz bir monitör almalısınız. Bütçenize göre 1060, 1070 tercihi size kalmış bir şey. Dark markasını neden önermiyor bir çok arkadaş bilmiyorum ama ben Dark N10 600w kasayı kullanıyorum. Çok memnunum, ürün gayet kaliteli.

75 hz kullaniyorum zaten

CSGO'da profesyonel olacaksan 75 hz'de de global olur ve kendini gösterirsin, bir takıma girdiğinde de zaten sponsorların olur .Ne derece profesyonellikten bahsediyoruz, onu söylemen lazım. Gerçekten pro takımlara girecek yeteneğin varsa bunu 75 hz'de de 60 hz'de de 100 FPSde de belli edersin zaten. Onun dışında 1060'ın 144 FPS vereceği tek ciddi oyun da CSGO'dur. PUBG'de alacağın FPS 70-80. Sırf bunun için de 144 hz monitör alınmaz.

Globol rutbeye sahibim bazi takimlardan teklif geldi ad veremem kusura bakma

Globol rutbeye sahibim bazi takimlardan teklif geldi ad veremem kusura bakma
Kardeş şöyle özetleyeyim hemen. Sende benim gibi sanırım büyük çoğunlukla CSGO oynuyorsun single yani online olmayan yüksek grafik isteyen oyunları oynamam arasıra girerim diyorsan CS üzerinden bir monitor hele o derece yetenekli isen CS de 144hz 1 ms monitor almalısın seni hemen şuraya yönlendireyim hangi pro. oyuncu hangi monitor u kullanıyor

Best CS:GO Monitor 2017 (July 2018) - What Pro Players Use
fiyatından ötürü ben ASUS VG248QE düşünüyordum ama incele detaylı karar senin olur.

Neden diğer oyunları çok oynamıyorsan dedim çünkü 144hz demek o oyundan 144 FPS almalısın demek. 144 fps alabileceğin oyun GTX 1060 kartıyla CS GO dur, 10 sene önceki oyunlardır vs. o yüzden 144 hz önermiyor insanlar. Sorun varsa sorabilirsin bu konuyu zamanında çok araştırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…