6000 TL Adobe Premiere Pro CC ve After Effects için laptop tavsiyesi

OkanDif

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, videografi ve fotoğraf işiyle uğraşıyorum. Oyun oynamayacağım kesinlikle o iş için istemiyorum. Sadece iş odaklı olacak beni uzun süre idare etmesini istiyorum. Adobe programlarının tümünü kullanacağım. Ona göre bir şey önerirseniz sevinirim, bütçem en fazla 6000 TL.

6000 liraya alacağın bir laptop seni uzun süre kurgu işlerinde idare etmez. Hep söylüyorum yine söyleyeceğim. Kurgu vs. için ikinci el Workstation alınmalı. Dell Precision, HP EliteBook, Lenovo Thinkpad modellerinden biri tercih edilmeli. Bulunabiliyorsa i7 yerine Xeon işlemcili tercih edilmeli. Nvidia Quadro serisi ekran kartı yoksa alınmamalı.

6000 liraya alacağın bir laptop seni uzun süre kurgu işlerinde idare etmez. Hep söylüyorum yine söyleyeceğim. Kurgu vs. için ikinci el workstation alınmalı. Dell Precision, HP EliteBook, Lenovo Thinkpad modellerinden biri tercih edilmeli. Bulunabiliyorsa i7 yerine Xeon işlemcili tercih edilmeli. NVIDIA Quadro serisi ekran kartı yoksa alınmamalı.

Abra A5 V15.7 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu tarz Monster laptop alsam işimi görür mü?
Adobe programları için 6000 liralık bir dizüstü bilgisayarın yeterli olacağını pek sanmıyorum... İkinci ellere göz atabilirsiniz.
ikinci el mac pro alsam Macbook Pro 15inc - i7 - Retina Ekran - 256SSD - 2013 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 840937973

Bu listeden alabileceğin bilgisayarlara bak. Ben senin yerinde olsam kesinlikle ikinci el Workstation alırdım. Ama sadece benim görüşümle hareket etme. Başkalarından da fikir al.

Bu listeden alabileceğin bilgisayarlara bak. Ben senin yerinde olsam kesinlikle ikinci el workstation alırdım. Ama sadece benim görüşümle hareket etme. Başkalarından da fikir al.

Lenovo Thinkpad W541 Workstation Notebook i7 2.5 GHZ 16GB - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 855610248 workstation şeylerinden pek anlamıyorum araştırdım ama çok pahalı diğer çıkan sonuçlar benim için araştırıp yardımcı olabilir misin acaba

Lenovo Thinkpad W541 Workstation Notebook i7 2.5 GHZ 16GB - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 855610248 workstation şeylerinden pek anlamıyorum araştırdım ama çok pahalı diğer çıkan sonuçlar benim için araştırıp yardımcı olabilir misin acaba
Direkt bunu alın demem yanlış olur. Öncelikle hangi ilde yaşıyorsanız o ildeki ilanlara bakın. Zaten bir sürü ilan yok. Kalanların içinden araştırmanızı yapıp birkaç tanesi ile liste oluşturun. Sonrasında da ilanları gezin. Kozmetiğine, performansına ve kozmetiğine bakın. Kafanıza yatanı alın gitsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı