kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.076 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #1 iPhone 15 Pro Max ile birlikte kullanılacak genelde spor aktiviteleri için bir saat arıyorum. Önerileriniz var mı?
iPhone 15 Pro Max ile birlikte kullanılacak genelde spor aktiviteleri için bir saat arıyorum. Önerileriniz var mı?
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 19 8 Şubat 2024 #2 kadirz123 dedi: iPhone 15 Pro Max ile birlikte kullanılacak genelde spor aktiviteleri için bir saat arıyorum. Önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Huawei Watch GT3 Pro 46 MM Akıllı Saat (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri bu bütçeye çıkabilirsiniz öneririm. Çıkamam diyorsanız HUAWEI Watch GT4 46 mm Akıllı Saat Siyah bunu alabilirsiniz.
kadirz123 dedi: iPhone 15 Pro Max ile birlikte kullanılacak genelde spor aktiviteleri için bir saat arıyorum. Önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Huawei Watch GT3 Pro 46 MM Akıllı Saat (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri bu bütçeye çıkabilirsiniz öneririm. Çıkamam diyorsanız HUAWEI Watch GT4 46 mm Akıllı Saat Siyah bunu alabilirsiniz.
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.076 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #3 RufatM dedi: Huawei Watch GT3 Pro 46 MM Akıllı Saat (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri bu bütçeye çıkabilirsiniz öneririm. Çıkamam diyorsanız HUAWEI Watch GT4 46 mm Akıllı Saat Siyah bunu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Watch GT4'ü gördüm de GT3 Active ile farkı ne acaba?
RufatM dedi: Huawei Watch GT3 Pro 46 MM Akıllı Saat (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri bu bütçeye çıkabilirsiniz öneririm. Çıkamam diyorsanız HUAWEI Watch GT4 46 mm Akıllı Saat Siyah bunu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Watch GT4'ü gördüm de GT3 Active ile farkı ne acaba?
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 19 8 Şubat 2024 #4 kadirz123 dedi: Watch GT4'ü gördüm de GT3 Active ile farkı ne acaba? Genişletmek için tıkla... Daha fazla batarya esas olarak.
kadirz123 dedi: Watch GT4'ü gördüm de GT3 Active ile farkı ne acaba? Genişletmek için tıkla... Daha fazla batarya esas olarak.