Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #1 Merhaba 6000 TL veya civarına akıllı saat arıyorum. WhatsApp gibi uygulamaların bildirimlerini görebileceğim şık bir model istiyorum. Telefonum, Xiaomi 13T
Merhaba 6000 TL veya civarına akıllı saat arıyorum. WhatsApp gibi uygulamaların bildirimlerini görebileceğim şık bir model istiyorum. Telefonum, Xiaomi 13T
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 12 Nisan 2024 #2 Samsung Galaxy Watch 6.
Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #3 KEROXEA dedi: Samsung Galaxy Watch 6. Genişletmek için tıkla... Classic modelini almayı düşünüyorum. Huawei GT4 ile arasında gidip geliyorum.
KEROXEA dedi: Samsung Galaxy Watch 6. Genişletmek için tıkla... Classic modelini almayı düşünüyorum. Huawei GT4 ile arasında gidip geliyorum.
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 12 Nisan 2024 #4 Gökay Ünlü dedi: Classic modelini almayı düşünüyorum. Huawei GT4 ile arasında gidip geliyorum. Genişletmek için tıkla... Samsung varken Huawei saatlere bakmayın bence.
Gökay Ünlü dedi: Classic modelini almayı düşünüyorum. Huawei GT4 ile arasında gidip geliyorum. Genişletmek için tıkla... Samsung varken Huawei saatlere bakmayın bence.
Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #5 KEROXEA dedi: Samsung varken Huawei saatlere bakmayın bence. Genişletmek için tıkla... Xioami telefonla uyumluluk problemi yaşamam değil mi?
KEROXEA dedi: Samsung varken Huawei saatlere bakmayın bence. Genişletmek için tıkla... Xioami telefonla uyumluluk problemi yaşamam değil mi?
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 12 Nisan 2024 #6 Gökay Ünlü dedi: Xioami telefonla uyumluluk problemi yaşamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsınız. En iyi deneyim için Samsung S, Note ve Z serisi telefonlar önerilir ama temel bağlantı için Android olması yetiyor.
Gökay Ünlü dedi: Xioami telefonla uyumluluk problemi yaşamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsınız. En iyi deneyim için Samsung S, Note ve Z serisi telefonlar önerilir ama temel bağlantı için Android olması yetiyor.