İlla Akko almana gerek yok. Ama önerdiklerimi atıcam. Wooting var ama 6000TL bandı ürünler TR getirmesi sıkıntı olur.Selam arkadaşlar,
Akko marka klavye almak istiyorum. Bir arkadaşım bende biraz araştırdım, şu an piyasadaki en iyi klavyelerden diye düşünüyorum. En azından o fiyat bandında(6000TL). Ancak yurt dışından başka modeller de getirtme şansım var. Ancak bu konuda bilgim yok. Mod007b modelinden almayı düşünüyorum. Önerisi olan varsa önerilere açığım. Ayrıca yurt dışından nasıl getirtebilirim; o konuda da bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
@382019 sizi söylediler hocam, bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Adres giriyorsunuz ve geliyor hocam işte.Selam arkadaşlar,
Akko marka klavye almak istiyorum. Bir arkadaşım bende biraz araştırdım, şu an piyasadaki en iyi klavyelerden diye düşünüyorum. En azından o fiyat bandında(6000TL). Ancak yurt dışından başka modeller de getirtme şansım var. Ancak bu konuda bilgim yok. Mod007b modelinden almayı düşünüyorum. Önerisi olan varsa önerilere açığım. Ayrıca yurt dışından nasıl getirtebilirim; o konuda da bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
@382019 sizi söylediler hocam, bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Sırf Türkiye'den gelecek diye niye 4.000 yerine 6.000 verilsin o Akko modele?İlla Akko almana gerek yok. Ama önerdiklerimi atıcam. Wooting var ama 6000TL bandı ürünler TR getirmesi sıkıntı olur.
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
VGN VXE ATK75 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L)
Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. (ATK75 veya ATK75 L) Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün, Firmware güncellemesi...wraithesports.com
Akko Mod007B HE Santorini Mekanik Klavye (Manyetik Switch)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kargo ile beraber mi 150 dolar ?MOD007B PC Santorini Magnetic Switch Gaming Keyboard | Akko Official Global Site
Akko MOD007B PC Santorini Magnetic Switch Gaming Keyboard, Hall effect, 8K Hz Polling Rate Wired USB-C Solution, Aluminum Keyboard, Customizable Actuation Distanceen.akkogear.com MOD007B PC Tokyo Magnetic Switch Gaming Keyboard | Akko Official Global Site
Akko MOD007B PC Tokyo Magnetic Switch Gaming Keyboard, Hall effect, 8K Hz Polling Rate Wired USB-C Solution, Aluminum Keyboard, Customizable Actuation Distanceen.akkogear.com Akko 7th Anniversary MOD007B PC | Akko Official Global Site
Akko’s 1st keyboard with magnetic switches; Disclaimer: This magnetic switches keyboard does NOT support mechanical switches. However, you can purchase the PCBA separately that supports 5-pin…en.akkogear.com
Şu üç modelden birini alabilirsiniz o taktirde.
Adres giriyorsunuz ve geliyor hocam işte.
Sırf Türkiye'den gelecek diye niye 4.000 yerine 6.000 verilsin o Akko modele?
7 dolar civarı da kargo desen 157 dolar işte. Dolar beklediğimden çok çıkmış. Yine de 1000 daha fazla.Kargo ile beraber mi 150 dolar ?
Ben onu bilmiyorum ama 150 dolar üstü gümrük sıkıntı oluyor eğer vergili fiyatı 157 dolarsa olabilir. Net bilmiyorum.7 dolar civarı da kargo desen 157 dolar işte. Dolar beklediğimden çok çıkmış. Yine de 1000 daha fazla.
Şuan gönderim gözükmüyor Türkiye'ye maalesef. Yine de gönderim gözükse maksimum 10 dolar falan oynar.7 dolar civarı da kargo desen 157 dolar işte. Dolar beklediğimden çok çıkmış. Yine de 1000 daha fazla.
Zaten Akko, ürünün fiyatını 20-30 dolar gösteriyor pakette. Sıkıntı çıkmıyor o konuda.
150 Euro üstü sıkıntı oluyor hocam. Akko ürünün fiyatını 20-30 dolar gösteriyor zaten.Ben onu bilmiyorum ama 150 dolar üstü gümrük sıkıntı oluyor eğer vergili fiyatı 157 dolarsa olabilir. Net bilmiyorum.
Pakette kaç dolar olduğu önemli değil gümrükçünün ters gününe denk gelir internette bakar 150 dolar yazıyor gümrükte bırakır çok öyle şeyler oldu tanıdığım insanlarda.7 dolar civarı da kargo desen 157 dolar işte. Dolar beklediğimden çok çıkmış. Yine de 1000 daha fazla.
Zaten Akko, ürünün fiyatını 20-30 dolar gösteriyor pakette. Sıkıntı çıkmıyor o konuda.