Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 25 Temmuz 2022 #11 BerkayZ87 dedi: 0.1", senin için devasa bir fark yani. MP'ye göre kamera kıyaslaması yapan birisiyle yeterince konuştuğumu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben size çok bildiğimi iddia etmedim bildiklerimi söyledim. Ama hatalarımı düzeltmek yerine bu agresiflikte konuşan seviyede bir insan benimle konuşmasa da olur diye düşünüyorum. İyi günler VİPER34 dedi: MP bir önemi yok yazılım ve lens kalitesi belirler. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam bilgilendirme için.
BerkayZ87 dedi: 0.1", senin için devasa bir fark yani. MP'ye göre kamera kıyaslaması yapan birisiyle yeterince konuştuğumu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben size çok bildiğimi iddia etmedim bildiklerimi söyledim. Ama hatalarımı düzeltmek yerine bu agresiflikte konuşan seviyede bir insan benimle konuşmasa da olur diye düşünüyorum. İyi günler VİPER34 dedi: MP bir önemi yok yazılım ve lens kalitesi belirler. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam bilgilendirme için.