6000 TL bilgisayar toplama

Bütçe
6000

LifeOraa

Centipat
6000 TL bütçem var ve PC'yi oyun oynamak için kullanacağım. Yani güncel oyunları yüksek grafikte rahat kaldırmasını istiyorum. Tabii bu fiyata zor ama sistem tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşa yardımcı olmak dışında her şey yapılmış. Arkadaşım garantisi devam eder bir şekilde ikinci el alınarak toplanabilir. Güncel oyunlara yüksek grafikli başka türlü çok zor. Misal ben saatım geçenlerde. Aşağıya satış fiyatlarımı yazdım aşağı yukarı 2. el piyasası hakkında bilgin olsun diye. Toplamda 6400 yapıyor. Kasa ve işlemci dışında hepsi faturalı ve garantiliydi. En azından bu sistem şu an için her oyunu rahat oynatıyordu.

ASUS TUF GTX 1650: 3000.
ASUS A320 ex Gaming: 300.
Ryzen 5 2600X: 1800: 1800.
Dark spartan 5 fanlı kasa: 360.
Corsair Vengeance Pro 3200 CL 16 2X8:1000 TL.

6400 gibi bir şey oluyor isterseniz yanına bir kasa da alın ama uzay montaj kullanmak daha mantıklı bu bütçe için.

Aslında aklımda şöyle bir sistem vardi ekran kartini 2. el olarak alsak ne kadar tutar sizce ve değer mi?

İşlemci: Intel Core i5 9400F.

Anakart: ASUS Prime H310M-K

Ekran kartı: Palit GTX1050 Ti stormx.

Bellek: Crucial Ballistix 8 GB CL15.

Depolama: Patriot Burst 240GB 555/500 SSD.

Düzeltme: Bir baktımda sadece ekran kartı ve işlemci 6K yı geçiyor imkansız gibi bir şey eskiden düşündüğüm bir sistemdi ve o zaman hepsi 0ken 4000k falandı bu sistem.

RX 6400 alın hocam ekran kartı olarak. 1050Ti çok ucuza bulmadıkça iyi bir seçenek değil. Sistemi de kendiniz toplamayın, indirim kovalayın hazır sistem için.

6K ya güzel bir sistem bekleme bütçeni büyült.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…