İtopya'dan bir bilgisayar topladım. Sizlerin önerisi ve yardımına ihtiyacım var bütçem NET 6000 TL üstüne ancak 17 Ağustos'tan sonra çıkabilirim. Pek oyun oynamam arada sırada LOL veya günümüz iyi oyunlarını oynarım. Asıl amacım video editlemek, render vb. Premier'e Pro, Photoshop. Aynı zamanda mühendislik öğrencisiyim Matlab, Proteus gibi programları aktif kullanıyorum görüntü işleme vb.
Sizden bu topladığım sistemin RAM, işlemci, anakart vb uyum darboğaz gibi yorumlar ve yardımlar istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Benim de bütçem aşağı yukarı aynı. 1800'e Vega 56 buldum. Sanırım onu alacağım. 1660 Ti ile aynı fiyata geliyor. Sence alayım mı? Halihazırda konum var o yüzden ceza almamak için açmadım.
İyi bir tercih. İleride SSD yi M2 en az 480GB yapıp 240GB ı laptopa takmayı düşünüyorum ve Ege Hazarında dediği gibi kasa sorulu biraz 2. el olarak satıp daha iyi bir kasa alabilirim.
İyi bir tercih. İleride SSD yi M2 en az 480GB yapıp 240GB ı laptopa takmayı düşünüyorum ve Ege Hazarında dediği gibi kasa sorulu biraz 2. el olarak satıp daha iyi bir kasa alabilirim.