6000 TL Bütçe ile Oyun Bilgisayarı

6.120 ₺ civarı tutuyor. İlla tek siteden toplama düşünceniz yoksa incelemenizi öneririm. Depolama ihtiyacınız çok değilse bence 250 GB SSD seçin. 120 GB Windows'da yüklendikten sonra çok fazla kullanım alanı sunmuyor, ama ihtiyaca göre değişir tabi. Ben örnek olarak 250 GB SSD koyup daha sonra eklenebilir diye düşünerek bütçeyi fazla aşmamak için HDD eklemedim.

PSU hakkında ek bilgi: FSP600-60AHBC 85+

FSP Windale 4 Review

Kardeşim peki neden en başta söylemedin? Gerçekten bu durum hiç hoş değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibi ilk mesajı 14.40'da atmış, 15.11'de moderatör düzenlemiş sen ise 21.31'de sistem tavsiyesi vermişsin. 1 Saat önce attığım mesajı bile düzenleyemiyorum, aradan 6 saat geçmiş olan bir mesaj konu sahibi tarafından tekrar düzenlenemez. Okumadan tavsiye vermek çok doğal bir durum ama üstüne bir de konu sahibine kızmaman lazım bence.

@20 Percent üyeler sonradan uyarı almamak için düzeltme yapıp yazıyorlar. Empati kurup yazabilir misin?
Şu an biraz şaşkınım yani yazmamış olsam dahi bu kadar agresiflik gereksiz bence, kaldı ki ilk yazdığımda bunu açık bir şekilde belirtmiştim. Düzenleme tarihine bakabilirsin. "6000 TL bütçenin içerisinde sadece kasa ve monitörvar. Monitör olarak da 24 inç düşünüyorum." Yani bu agresifliginizi sanırım ilkokuldaki sizi okumaya alıştırmayan öğretmeninize borçlusunuz. Ben empati kuruyorum da farz et ki yazmamış olayım gördüğün üzere forumda aktif bir üye değilim, bilgisayar işlerinden de fazla anlamıyorum. Siz empati kurmayı öğrenin lütfen.

Aslında SSD'yi dediğiniz gibi 250 GB alarak 7-8 ay rahat kullanabilirim. Sistemin Intel olması da güzel, Ryzen serisini ne kadar övseler de Intel sanırım vazgeçilmez ☺ ben Intel sistem topladığımda başka yerlerden kısmam gerekiyordu fakat bu sistemle gerek kalmamış en olmadı bir değişiklik yapacağım zaman RAM bölümünü 8 GB'a indirebilirim. güzel sistem önerisi, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…