Dediğiniz gibi yapınca gerçekten hoşuma gitti. Peki bu sistemin kasası ve anakartı sistem için yeterli olacak mıdır?6000 TL için pahalı bir sistem. QP Nitro sistemde 3600 işlemci, 5600 XT Mech, 16 GB RAM, Samsung SSD değişikliklerini yaptığınızda 6200 TL tutuyor. Tavsiye ederim.
Kasası gayet yeterli. Sadece önüm mesh olsa daha iyi olurdu ama böyle de bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.Dediğiniz gibi yapınca gerçekten hoşuma gitti. Peki bu sistemin kasası ve anakartı sistem için yeterli olacak mıdır?
6000 TL için pahalı bir sistem. QP Nitro sistemde 3600 işlemci, 5600 XT Mech, 16 GB RAM, Samsung SSD değişikliklerini yaptığınızda 6200 TL tutuyor. Tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim, 500W yeterli olacak mı onu gerçekten merak ediyorum.Kasası gayet yeterli. Sadece önüm mesh olsa daha iyi olurdu ama böyle de bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Anakart yeterli sistem için. Ne çok alt, ne çok üst bir anakart.
500W PSU yeterli olur mu sizce.
5600 XT için 550W önerilen. 50W aşağısında hiç bir sıkıtnı olmaz. Önerilen W sistemin yaklaşık 100W üzerinde belirtiliyor bildiğim kadarıyla. Ama ileride yüksletme yapacaksanız 700-750W geçmeniz daha iyi olacaktır. O kadar güç çeker mi derseniz, hayır ama fazla güç göz çıkarmazÇok teşekkür ederim, 500W yeterli olacak mı onu gerçekten merak ediyorum.
SSD değiştirin. Samsung seçin.Arkadaşlar hemen alacağım bir öneri verebilir misiniz 100 TL daha var. +Larını -lerini söyler misiniz?
SSD değiştirin. Samsung seçin.
Kutusuzlar toplu alındığından ucuz oluyor. Başka farkı yok. Ya da SSD çıkarın sistemden. Başka site üzerinden alın. Tercih sizin.İşlemciyi kutusuz alip SSD alabilirim. Kutusuz işlemci iyi midir farki ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.