6k bütçem var 2. monitörüm olacak. 1. monitör önemli değil, yan yana koymayacağım iki monitörü. 2 ayrı sistemim var, L masa. 144 Hz üstü 240Hz altı IPS panel olması iyi olur. 240 Hz ve üstü tavsiyeniz varsa VA panele de açık olurum, inç 32 falan olmasın yeter.
Acer Nitro XV272Sbmiiprx Monitör UM.HX2EE.S05 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Samsung Odyssey G4 27" LS27BG400EUXUF (S27BG40) Monitör S27BG400EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Samsung Odyssey G4 25" LS25BG400EUXUF (S25BG40) Monitör S25BG400EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Nitro XV272Sbmiiprx Monitör UM.HX2EE.S05 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Samsung Odyssey G4 27" LS27BG400EUXUF (S27BG40) Monitör S27BG400EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Samsung Odyssey G4 25" LS25BG400EUXUF (S25BG40) Monitör S25BG400EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Hocam Samsung monitör önermezler genellikle ghosting vs var diye üstteki Acer Nitro için de fikrim yok. Olabilir yani @BerkayZ87 hocam 24G2SPU seçeneklerim arasında HP Omen 25i yükseltme alçaltma (asansör) yok sanırım bu yüzden onu eledim. Arkadaşın attığı Samsung'lara ne diyosunuz? Ghosting vs var mı hocam veya bilinen kronik sorunları vs.
Hocam aslında benim bir bütçem var direkt olarak o bütçede sistem toplayacağım, bütçe 25.000TL civarı ve bu bütçede önce ekran arıyorum yani aynı monitörü mü alsam diye düşünüyorum bir yandan Samsung'lar da bütçemi aşıyor aslında, kullandığım monitör de Gigabyte G24F-2, 24G2SPU rakibi geçen Lenovo R25i çıkmış ona baktım baktım durdum iyi gibiydi sonra fiyat arttı yine alabilirim de iyi olup olmadığına karar veremedim bir de Lenovo Y27-30 var hocam bu iki monitörden birini alacağım veya aynı monitörümden alacağım, yüksek Hz değerli bir monitör istiyordum aslında da gerçekten fiyatlar aldı başını gidiyor.
8k falan çıkmak istiyorum da zor, 280Hz Dell var IPS içimde kaldı
@BerkayZ87 son bir yorum yapar mısınız hocam son dediğim monitörlerle ilgili daha sormayacağım son kapanışı yapın.