N Y R O
Kilopat
neden pekiUNLOST bilgisayarları kesinlikle iyi değil.Farklı modellere bakılmalı.
ben de almayı düşünüyordum öyle deyince bi düşündüm
neden pekiUNLOST bilgisayarları kesinlikle iyi değil.Farklı modellere bakılmalı.
Hocam parçaları ayrı ayrı almak için neye dikkat etmemiz gerekiyor, parçaların uyumu konusunda aşırı bilgi sahibi değilim. Nereden başlamam gerekir? Öncelikli olarak hangi parçaları toplamak gerekir?
neden peki
O fiyata çok daha iyi sistemler var çünkü,bir konu açarsanız bilgisayar toplama ile ilgili yardımcı olacaklardır zaten.neden peki
Neden peki
Ben de almayı düşünüyordum öyle deyince bir düşündüm
O fiyata çok daha iyi sistemler var çünkü, bir konu açarsanız bilgisayar toplama ile ilgili yardımcı olacaklardır zaten.
Bence de aslında bilgisayarlarında fiyat pahalılığından tut donanım hatasına kadar her şey var.ÖrneğinMesela şu linki açın (Unlost X): UNLOST X v3 - inventus
Bu da Vatan'daki hazır sistem: INTEL I5 9600KF-MSI RTX2060 SUPER VENTUSGPOC-B365M PRO-VH-OCZ 500GD SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgi
Vatan Bilgisayar'ı övmüyorum kesinlikle ama buradaki amacım o fiyata daha iyi PC dizilebileceğini göstermek.
Bence de. Unlost PClerin o kadar FPS almasının sebebi inventus overclock yaparak gönderiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.