6000 TL Civarı GTX 1070 Sistem Toplama

TRDeadlyQuake

Kilopat
Daha fazla  
Technopat ailesine selamlar. 6000 TL civarı bir sistem toplayacağım Haziran Temmuz gibi. Böyle bir sistem topladım.Sizce bu sistemin daha iyisi olabilir mi ? Bir de şimdiden belirtmek isterim ki ssd niye 500 gb ya da ram niye 16 gb,8 gb yeter gibi düşüncelerinizi yazmayın lütfen. Ben öyle istiyorum ve ileriye de dönük olması açısından böyle yapıyorum açıkçası. Buyrunuz sistem bu.
Bir de GTX 1070=1850 TL

Fikirlerinizi bekliyorum :)

Bir de o monitör mü daha iyi bu mu ? Samsung LS27E310HSG Gaming Monitör 27 1ms Hdmi 1920x1080

Dosya Ekleri

• Sistem.png
    Sistem.png
    38,1 KB · Görüntüleme: 187
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gayet güzel gözüküyor şimdiden hayırlı olsun. :) Eğer oyun amaçlı ise bilgisayarınız, 2400 mhz yerine 2133 ile değiştirebilirsiniz. Monitör hakkında bilgim yok.

Ben monitör olarak asus vg248qe tavsiye ederim 144 hz 1ms bir monitör monitör bölümünde değil de gaming monitör bölümünde bulabilirsiniz ve 700w bir güç kaynağına gerek olduğunu sanmıyorum eğer ilerde SLI yapacaksaniz 600w 80+ bir güç kaynağı yeterli olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı