6000 TL ders için tablet önerisi

The Dark Rische

Hectopat
6000 TL, 6500TL arası ya da daha düşük fiyata tablet lazım. Ders çalışmak için alacağım. Hafızası en az 128 GB olsa iyi olur. Çünkü çok PDF indireceğim. Var mı önerileriniz?

Redmi Pad SE 8 256 GB var ama fiyatı pahalı geldi o fiyatı da zorlayabilirim. 7700 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:

Redmi en iyi seçenek diğerkiler işini görmez.

Kalemsiz tablet alıp kalemini sonra alsam kalem çalışmaz mı acaba?

Çalışır fakat orijinal kalem alırsanız tableti aldıktan sonra 2-3 bin lira daha çıkarmak zorundasınız. Ayrıca zorlayabiliyorsanız bunu alın. HUAWEI Matepad 11.5 6/128GB Tablet Uzay Grisi

Kalemi falan yok (kutu içinde gelmiyor.) Ama bu fiyata Snapdragon 7 gen1 işlemci ve 120Hz ekran tam anlamıyla harika. Ama performanstan ödün verip kalem olsun diyorsanız S6 Lite alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Huawei markasında Google Ambargosu falan var diye duymuştum. Aslı nedir acaba? Kalem işlem görsün yeter orijinal alamam galiba

Huawei markasında Google ambargosu falan var diye duymuştum. Aslı nedir acaba? Kalem işlem görsün yeter orijinal alamam galiba.

Evet Google ambargosu var. Fakat o önerdiğim tabletin aynısını kullanıyorum ve her uygulamayı çalıştırabiliyorum gbox ya da gspace ile. Tüm Google servislerini kullanabiliyorum ve neredeyse hiçbir sorununu görmedim. Nadiren arada Gbox'ta çalışmayan uygulamaları Gspace'de çalıştırıyorum. Zor değil. Bir tane fazladan uygulama yükleyeceksin sadece ve bunun sonucu olarak orta-üst seviye bir işlemci alacaksın bu fiyat bandında.

Hocam bir de bu tablet sizin attığınız linkte 7499 TL ama epey sitesinde en düşük 9500 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…