6000 TL ders için tablet önerisi

Maalesef ben vatandan aldım ve klavye yoktu.

Hocam sen bu konuda bilgili bir ağabeye benziyorsun. 6000-6500 TL civarına var mıdır bir önerin? Ben şu an tableti ablam için alacağım Huawei markasını Google ambargosu dolayısıyla istemiyor. Benlik sıkıntı yokta o istemiyor. Varsa önerin yazarsan sevinirim

Öncelikle tablete sahip birisi olarak Google ambargosu olması sizi ilgilendirmesin. Her şeyi kullanabiliyorsunuz hiç merak etmeyin. Her şey sorunsuz çalışıyor YouTube, Play Store, oyunlar vb. yani o tableti alıp içine gbox kurup ana ekrana Play Store kısayolu oluştursan hiç kimse fark etmeyecek o tabletin ambargoya sahip olduğunu. Bunu ablanıza söyleyebilirsiniz çünkü gerçekten bu fiyata bu işlemci inanılmaz güçlü bence. Fakat illa ablanız kabul etmiyorsa size şunları önerebilirim:

Casper Vıa L40 2Ghz 8Gb 128Gb 10.4"'Fhd -Android Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (bunu çok önermiyorum işlemcisi biraz kötü fakat RAM'i fazla olsun Türk malı olsun diyorsanız alabilirsiniz.)

Onun dışında gerçekten bulamadım bu fiyat bandındaki neredeyse tüm tabletler aynı.

Ablamı ikna edemiyorum bir türlü. Acaba Redmi pad se ya da düz redmi pad nasıl sizce hocam ?

Ablamı ikna edemiyorum bir türlü. Acaba Redmi pad SE ya da düz Redmi pad nasıl sizce hocam?

Onları da alabilirsiniz kötü cihazlar değil. 8 GB RAM ve 256 GB depolama gayet iyi duruyor. İşlemcisi oyunlar için olmasa da günlük işler için yeterli. Alabilirsiniz.

Hocam bir de bu tablet sizin attığınız linkte 7499 TL ama epey sitesinde en düşük 9500 TL
Arada oluyor öyle şeyler, çok takılmayın.
kalemsiz tablet alıp kalemini sonra alsam kalem çalışmaz mı acaba
Hocam kalem çalışır ama elinizi ekrana koymamanız gerekir. Elinizi havada tutarak kağıt kaleme not almaya çalışın. İşkence gibi olur. Hiç "kalemi ayrı alsam" kafasına girmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…