TURBO01 Kilopat Katılım 20 Eylül 2017 Mesajlar 723 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik 26 Haziran 2021 #11 Stoch dedi: Masaüstü istesek masaüstü bölümüne açardık konuyu. Değil mi? Genişletmek için tıkla... Haha çok güldüm ya, masaüstü istesek masaüstü bölümüne açardık konuyu değil mi? 6000 TL'lik PC'den uzak dur kardeşim özellikle sıfır alacak isen yazık parana.
Stoch dedi: Masaüstü istesek masaüstü bölümüne açardık konuyu. Değil mi? Genişletmek için tıkla... Haha çok güldüm ya, masaüstü istesek masaüstü bölümüne açardık konuyu değil mi? 6000 TL'lik PC'den uzak dur kardeşim özellikle sıfır alacak isen yazık parana.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #12 EZİC AJANI dedi: Gayet mükemmeldir. Bu attığınızdan ve benim attıklarımdan şaşmayın derim. Genişletmek için tıkla... Şu ikisi arasında kaldım fakat soldakini tercih edeceğim gibi duruyor. Saolun hocam çok teşekkür ediyorum, hayırlı günler.
EZİC AJANI dedi: Gayet mükemmeldir. Bu attığınızdan ve benim attıklarımdan şaşmayın derim. Genişletmek için tıkla... Şu ikisi arasında kaldım fakat soldakini tercih edeceğim gibi duruyor. Saolun hocam çok teşekkür ediyorum, hayırlı günler.