6000 TL Gaming PC önerisi

Te
Teşekkürler hocam affiniza siginarak birkac soru daha sormak istiyorum
1.bu sistemin hepsini ayni siteden toplasam artim eksim ne olur
2.wifi adaptörü ne kadar onemli 8 yillik pcmle beraber aldigim everese markali adaptorum var yeni adaptor gerekirmi
3.ben bu pc yle beraber internetde alicam onerdiginiz markalar nelerdir ?
Teşekkürler.

1- Öncelikle biraz Türkçe yazım kurallarına önem verin.
2- Aynı siteden toplamak fiyat konusunda başka bir eksi yaratmaz. Yani daha fazla para ödeyebilirsiniz.
3- Wi-Fi adaptörü gerekli bir şey değil, kablolu olarak bağlayın.
4- Altyapınıza bağlı. Türk Telekom ve Türk Net önermiyorum. Türk Net internet olarak iyi fakat müşteri hizmetleri yok, muhatap bulamıyorsunuz.

1- Öncelikle biraz Türkçe yazım kurallarına önem verin.
2- Aynı siteden toplamak fiyat konusunda başka bir eksi yaratmaz. Yani daha fazla para ödeyebilirsiniz.
3- Wi-Fi adaptörü gerekli bir şey değil, kablolu olarak bağlayın.
4- Altyapınıza bağlı. Türk Telekom ve Türk Net önermiyorum. Türk Net internet olarak iyi fakat müşteri hizmetleri yok, muhatap bulamıyorsunuz.
Teşekkürler hocam yazım kuralları telefondan girdiğim için size hızlı cevap verebilmek için öyle yazıyordum kusura bakmayın sistem için sağolun parayı en kısa zamanda ayarlayıp alacağım iyi günler tekrardan sağolun.
Hocam ben biraz daha gezindim hazır kasalar var vatan itopya vs yerlerde bunlar benim kafamı karıştırdı hazır kasamı toplamadamı iyi performans alırım ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı