Başlıkta belirttiğim gibi sadece sistem toplamak istiyorum. Monitör AOC 24" G2460VQ6 1ms 75Hz budur.
Ben listemi sizinle paylaşmak istiyorum kötü veya gereksiz bulduğunuz parçaların yerine başka bir takviye yapabiliriz tabii ki de. Twitch yayınlarına başlamayı düşünüyorum nasipse PUBG, Rainbow gibi oyunları yayın kaldırabilecek güzel bir verebileceğim PC toplamak istedim yorumlarınıza ve listelerine çok ihtiyacım var teşekkür ederim.
Sistem güzel fakat ufak değişiklikler yapılabilir. SSD 850 EVO yerine 860 EVO alınabilir. Kasa Phanteks P400s, PSU olarak da FSP Hydro 600W alınabilir. Ve HDD olarak da Toshiba P300 tercih edilebilir.
144 Hz Monitör almayı istiyorum ben arasında kaldım. SSD'yi erteleyip hangi monitör alınabilir ? Benim aklımda şu an ViewSonic 24'' XG2402 1ms 144Hz Modeli var.
Sistem güzel fakat ufak değişiklikler yapılabilir. SSD 850 EVO yerine 860 EVO alınabilir. Kasa Phanteks P400s, PSU olarak da FSP Hydro 600W alınabilir. Ve HDD olarak da Toshiba P300 tercih edilebilir.
AAA oyunlarında 144 FPS yakalaması zor. Ama CS:GO gibi online oyunlarda yakalar. Hz oranı FPS oyunlarında çok fark ettiriyor. Birde bir mönitörü aldınız mı sonuçta belki 10 yıl bile kullanıyorsunuz. SSD kısa vadede ekleyebilir ama mönitörü yıllarca kullanacak.