Arkadaşlar düşündüm düşündüm ve uzun uğraşlar sonucu bu sistemi toplamaya karar verdim.
Yorumlarınıza göre sistemi değiştirebilirim. Amacım en son ayarlarda akıcı bir oyun oynamak işte en az 5 yıl beni götürmesini istiyorum. Malum AMD Zen'i beklerken hepimiz bayaa bir yaşlandık. Hatta saçlarımın ön taraflarındaki beyazlık gün gittikçe artıyor. Her neyse sistem sizce nasıl?
4k monitörde Gtx 1060 ile oyun oynamazsın. Kart 1080p için tasarlanmış zaten. Bu bütçeye en mantıklısı Gtx 1070 tabanlı bir sistem ve yanına 2k bir monitör olur. Sistem dengesiz bir o kadar da saçma.
Ekran kartını tavan yapıp işlemciyi can çekiştireni gördüm. İşlemciyi tavan yapıp ekran kartını rezil edeni de gördüm. Ama monitörü tavan yapıp sistemi kısanı ilk defa görüyorum. Bu gözler daha neler görecek
Dostum 5 yıl işimi görsün diyorsun ve de anakartını 6000 tl lik sistem için düşük bir kart seçiyorsun yetmezmiş gibi bide ağır oc dusunuyorum diyorsun. Tavsiyem böyle bir sistem;
Bu arada bilgisayarın 5 yıl seni götürmesi için oc yapmanızı tavsiye etmem o yüzden oc uyumsuz bir sistem tavsiye ettim.
Ekran kartını tavan yapıp işlemciyi can çekiştireni gördüm. İşlemciyi tavan yapıp ekran kartını rezil edeni de gördüm. Ama monitörü tavan yapıp sistemi kısanı ilk defa görüyorum. Bu gözler daha neler görecek
Hiç sorma. Ram belleklere 500 lira para verip 1000 liralık sistem toplayan insanlar var. (Sistem toplama araçları kullanılarak değil, kullanıcı kendisi seçerek oluşturmuş)
Arkadaşlar düşündüm düşündüm ve uzun uğraşlar sonucu bu sistemi toplamaya karar verdim.
Yorumlarınıza göre sistemi değiştirebilirim. Amacım en son ayarlarda akıcı bir oyun oynamak işte en az 5 yıl beni götürmesini istiyorum. Malum AMD Zen'i beklerken hepimiz bayaa bir yaşlandık. Hatta saçlarımın ön taraflarındaki beyazlık gün gittikçe artıyor. Her neyse sistem sizce nasıl?
OC Düşünüyorsanız bu sistemle OC yapamazsınız. OC vazgeçtim yapmıyacağım derseniz bile o işlemci ile sıkıntı yaşarsınız o sistemde. 6000 TL ile daha güzel bir sistem toplanabilir.