6000 TL GTX 970 Sistem Toplama

sefapsd

Megapat
Daha fazla  
Ben de bu sistemin aynısından toplamak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Ayrıca kafama takılan birkaç şey var. Mesela;

1- SilverStone Tundra Series TD02-E sıvı soğutma sistemi nette satılamamaktadır. TD02-E değil de TD03-E var. Bu ikisi arasında bir fark var mı yoksa aynı mı?
2- Google'da Kingston HyperX Fury Black DDR4 2400 MHz RAM, iki adet 8 GB modül olarak arattığımda
Kingston 16GB (2x8GB) HyperX FURY Black Series DDR4 2666MHz CL15 1.2V XMP Ram çıkıyor. İkisi arasında fark var mı?
*Olmadı sizlerden ricam aynı kasadan bana da toplayabilir miyiz?

1. Intel Core i7 6700K işlemci.
  2. MSI Z170A Gaming M5 anakart.
  3. MSI GeForce GTX 970 Gaming 4G ekran kartı.
  4. SilverStone Tundra Series TD02-E sıvı soğutma sistemi.
  5. Cooler Master MasterCase Pro 5 kasa.
  6. Kingston HyperX Fury Black DDR4 2400 MHz RAM, iki adet 8 GB modül.
  7. Samsung 850 Evo 500 GB SSD.
  8. Seagate Barracuda 2 Terabyte 7200 RPM sabit disk.
  9. Corsair CX600 80+ Bronze güç kaynağı.

500 tl daha verip bu canavarı alabilirsiniz yada doların düşmesini beklemelisiniz. Ayrıca sistem şuan gerekli değilse yazın çıkıcak olan yeni mimari kaartlardan alabilirsiniz.
6500.png

Malesef ayni pc yi toplamak istiyorum.970 vs 980ti arasinda pek takilmiyorum uzun bir sure kullanabilirim diye dusunuyorum. Ayrica MasterCase Pro5 Nereden bulabilirim hicbir yerde yok

Son düzenleme:
@Emirhan Demirci arkadaşın topladığı sistemi işlemci soğutucusundan ve SSD den biraz daha kısarak alabilirsiniz bütçenizi aşmanıza gerek yok. 120 GB SSD ve Silverstone Tundra TD03-E işlemci soğutucusunu seçerek bütçenize uygun hale getirebilirsiniz sistemi. GTX 980Ti ve GTX 970 arasındaki performans farkını internette araştırıp videolardan izleyebilirsiniz gözle görülür bir fark var. Böyle büyük bir bütçeli sistem toplayacak bir insanın GTX 980 Ti yerine GTX 970 de ısrarcı olması pek doğru değil. İkisi arasındaki farkı araştırıp öyle karar verin. Arkadaşlar size yardımcı olmak istyor ben de dahil. Sabit fikirli olmayın herkes sizin sistemden daha çok performans almanızı istiyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı