6000 TL GTX 970 Sistem Uyumu

Sedat Zızoğlu

Hectopat
Daha fazla  
Bütceme uygun parçaları kendime göre seçtim fakat aklıma takılan uyumsuzluk problemleri var bana göre şu an yok fakat birde sizin yorumlarınızı alayım dedim. Hatalı veya uyumsuz parçalar varsa beni uyarıp düzeltirseniz çok sevinirim. (Bkz.Kardeşim şu soğutucu bu kasaya uymaz, bu anakart bu ekran kartına uymaz veya bu güç kaynağı çok düşük gibi…)

Parçalar:

intel i7 6700k
MSI GTX 970
MSI Z170A Gaming Pro CARBON
Kingston 16GB DDR4 2666 MHZ RAM
Samsung 750EVO 250GB SSD
Toshiba 2TB 7200RPM HDD
SeaSonic m12 620W Güç Kaynağı
Silverstone TD02-E Sıvı Soğutma
Dark n10 Kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
dark n10 nun icine bu parçaların biri boyut olarak bir sıkıntı cıkarmaz değilmi özellikler silverstone soğutma ?
Farklı bir zaman diliminde mi yaşıyorsunuz? Zira bu parçalar geçen seneden kalma. :)

TOPLAM : 5.050,20 TL
KDV (%18) : 909,04
NAKİT / HAVALE (TL) : 5.959,24 TL
[TBODY] [/TBODY]

Overclock bilginiz yoksa veya düşünmüyorsanız 6000 liraya gtx 1080'li sistem bile toplanır. Lütfen biraz araştırıp öyle alın, paranız boşa gitmesin. Yukarıdaki sistemi overclock potansiyeli olduğu için yazdım.

Son düzenleme:
bu konularla hiç bi bilgim yok bende yeni yeni araştirmaya başladım çok açığım var bende farkındayım :D
Dediğim gibi buraya tam bütçenizi yazın, bu sistemi ne için toplamak istediğinizi, neler yapacağınızı belirtin. Yardımcı olacak sayısız insan var forumda.
Hayali konu açmak da forumdan uzaklaştırılma sebebi diye biliyorum onu da göz önünde bulundurun. :)

valla dediğim gibi daha yeniyim :) aklıma 2 tane şey takıldı onlarıda söylemeden geçmiyim

MSI Z270 ile MSI Z170A Gaming pro arasında ne fark var yani hangisi performans açısından iyi
diğeri ise ekran kartı olarak
MSI GTX 1070 mi yoksa Gigabayte GTX 1070 mi :)

Msi soğutmasının daha iyi olduğu söyleniyo ama gigabytende kaliteli soğutması var ikisinide gözü kapalı alablirsiniz
Z170 6. Nesil intel işlemciler için çıkarıldı
Z270 7. Nesil intel işlemciler için çıkarıldı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı